Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Εφαρμογή αντιηλιακού πάνω από μακιγιάζ: Δες το τρικ
PLUS

Εφαρμογή αντιηλιακού πάνω από μακιγιάζ: Δες το τρικ

Εφαρμογή αντιηλιακού πάνω από μακιγιάζ: Δεν αρκεί να εφαρμόσουμε μία φορά αντηλιακό, κατά τη διάρκεια της ημέρας και όσο είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο. Τι γίνεται όμως όταν φοράμε μακιγιάζ;

Εφαρμογή αντιηλιακού πάνω από μακιγιάζ: Το έχουμε πει αρκετές φορές και είναι κάτι που τονίζουν makeup artists αλλά και δερματολόγοι. Δεν αρκεί να εφαρμόσουμε μία φορά αντηλιακό, κατά τη διάρκεια της ημέρας και όσο είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο. Το αντηλιακό πρέπει να ανανεώνεται συνεχώς, ιδίως μετά από μια βουτιά στη θάλασσα, αλλά και όταν ιδρώνουμε. Είναι απαγορευτικό να μένετε για ώρα εκτεθειμένες στον ήλιο χωρίς να μπαίνετε σε διαδικασία να το ανανεώνετε.

Τι γίνεται όμως όταν έχουμε κάνει makeup και θέλουμε να ανανεώσουμε το αντηλιακό μας; Καθώς είναι αδύνατον να ξεβαφτούμε, να απλώσουμε αντηλιακό και να κάνουμε από την αρχή το μακιγιάζ, μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα προϊόν σε μορφή mist. Στην αγορά υπάρχουν αντηλιακά προσώπου, σε μορφή spray. Αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα τόσο για την παραλία, όσο και για την καθημερινότητά μας.

Εφαρμογή αντιηλιακού πάνω από μακιγιάζ: Ψεκάζουμε με προϊόν

Πάνω από το μακιγιάζ και ενώ είμαστε εκτός σπιτιού, εκτεθειμένοι στον ήλιο, μπορούμε να ψεκάσουμε το πρόσωπό μας με το αντηλιακό, διατηρώντας το μακιγιάζ μας αναλλοίωτο και ενισχύοντας την απαραίτητη αντηλιακή προστασία. Το συγκεκριμένο trick προτείνουν makeup artists, ενώ το ακολουθεί και η διάσημη Kim Kardashian. H makeup guru, που δεν κάνει λεπτό χωρίς μακιγιάζ, έτσι διατηρεί την αντηλιακή της προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε ακόμη

Με αυτό το κόλπο εξουδετερώνεις την κακοσμία του στόματος
Το χτενάκι της γιαγιάς, η νέα μόδα για τα μαλλιά το καλοκαίρι
Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη 10/6
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις