Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξυλοδαρμός Πάφος: Άντρας χτυπάει στο μπαλκόνι τον σκύλο και τη σύντροφό του
ΚΟΣΜΟΣ

Ξυλοδαρμός Πάφος: Άντρας χτυπάει στο μπαλκόνι τον σκύλο και τη σύντροφό του

Ξυλοδαρμός Πάφος: Ο άνδρας με καταγωγή από τη Ρουμανία που εμφανίζεται στο βίντεο καταζητείται από την Κυπριακή αστυνομία.

Ξυλοδαρμός Πάφος: Ένα σοκαριστικό ερασιτεχνικό βίντεο με ξυλοδαρμό από την Πάφο της Κύπρου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο προκαλώντας σχόλια οργής και το επιτακτικό αίτημα η αστυνομία να εντοπίσει γρήγορα τον δράστη. Στο βίντεο που ανάρτησε το pafospress.com φαίνεται μια γυναίκα να βρίσκεται στη βεράντα ενός διαμερίσματος. Οι φωνές της και τα κλάματά της ακούγονται δυνατά. Μαζί της βρίσκεται και ένας σκύλος.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται στην μπαλκονόπορτα ο άνδρας που προσπαθεί να εμποδίσει τον σκύλο να προστατεύσει τη γυναίκα. Ο άντρας τον κλωτσάει με μανία και η γυναίκα ουρλιάζοντας προσπαθεί να του αρπάξει τα πόδια για να τον σταματήσει. Το ερασιτεχνικό βίντεο τράβηξαν γείτονες και ήδη βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία αναζητεί το δράστη, καθώς μετά το περιστατικό εκείνος εξαφανίστηκε. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο 28χρονος όπως και η 27χρονη σύντροφός του είναι από τη Ρουμανία και καταζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ενώπιόν της η Αστυνομία, φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω άνδρας της επιτέθηκε.

Δείτε ακόμη

Άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου – Τον χτύπησαν με ραβδιά και εξαφανίστηκαν (vid)
Άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου – Τον χτύπησαν με ραβδιά και εξαφανίστηκαν (vid)
Σάλος στην Κύπρο με σοκαριστικά βίντεο από καψόνια σε φαντάρους – Αλήθεια ή… σκηνοθετημένο;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις