Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση σε Πακιστανό – Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν με ραβδιά στη μέση του δρόμου
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε Πακιστανό – Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν με ραβδιά στη μέση του δρόμου

Επίθεση σε Πακιστανό - Θεσσαλονίκη: Το επεισόδιο έλαβε χώρα μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και διερχόμενων οδηγών.

Επίθεση σε Πακιστανό – Θεσσαλονίκη: Σε βίντεο καταγράφηκε η βίαιη επίθεση σε άνδρα πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος αργότερα είπε σε αστυνομικούς πως έπεσε θύμα ληστείας. Στο οπτικό υλικό αποτυπώθηκαν κάποιοι από τους δράστες να χτυπούν το θύμα με ξύλινα ραβδιά. Το επεισόδιο έλαβε χώρα μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και διερχόμενων οδηγών με τους δράστες να εξαφανίζονται πριν φτάσουν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί. Ακολούθησαν προσαγωγές αλλά δεν αποδείχθηκε η εμπλοκή κάποιου από τους προσαχθέντες στο συμβάν.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει ενισχύσει τη δύναμη που επιτηρεί την περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, τα πληρώματα των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ζ καθώς και τα περιπολικά της άμεσης δράσης και της ομάδας ΟΠΚΕ πραγματοποιούν συχνές διελεύσεις από την οδό Μοναστηρίου. Απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό βρίσκεται μόνιμα μια διμοιρία της ΔΑΕΘ, ενώ συχνά τοποθετούνται στην περιοχή αστυνομικοί της ομάδας “Πάνθηρες”.

Δείτε ακόμη

Βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός Πακιστανού σε δρόμο της Θεσσαλονίκης
Σάλος στην Κύπρο με σοκαριστικά βίντεο από καψόνια σε φαντάρους – Αλήθεια ή… σκηνοθετημένο;
Σοκαριστικό βίντεο: Συμπλοκή μεταξύ χούλιγκαν στο Πάρκο Τρίτση
Νέο βίντεο σοκ από τις ΗΠΑ: Βάνδαλοι ξυλοκοπούν άγρια πολίτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις