Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοφία Μητσοτάκη γενέθλια: Μαρέβα και Κυριάκος εύχονται στην πρώτη τους κόρη
ΕΛΛΑΔΑ

Σοφία Μητσοτάκη γενέθλια: Μαρέβα και Κυριάκος εύχονται στην πρώτη τους κόρη

Σοφία Μητσοτάκη γενέθλια: Η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί "Χρόνια Πολλά" και μέσω Instagram, με μια τρυφερή ανάρτηση όλο αγάπη.

Σοφία Μητσοτάκη γενέθλια: Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η πρωτότοκη κόρη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, Σοφία, που γίνεται 23 χρόνων. Η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί “Χρόνια Πολλά” και μέσω Instagram, με μια ανάρτηση όλο αγάπη. “Το κοριτσάκι μου έγινε 23! Χρόνια πολλά φως της ζωής μου!”, γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία της κόρης της, που είναι απόφοιτος του αμερικανικού πανεπιστημίου John Hopkins με σπουδές στη δημόσια υγεία.

«Χρόνια πολλά Σοφάκι μου. Να είσαι γερή και ευτυχισμένη» έγραψε στο Instagram ο πρωθυπουργός. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε και μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μαζί με την κόρη του.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά της, ειδικά όταν πρόκειται για γενέθλια και ονομαστικές εορτές. Μάλιστα έχει αναρτήσει μια φωτογραφία από το παρελθόν, με την κόρη της Σοφία μικρό κοριτσάκι. Πριν από λίγο καιρό, είχε την ονομαστική εορτή του ο γιος του πρωθυπουργικού ζεύγους, Κωνσταντίνος, και η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε μια φωτογραφία του από τότε που ήταν μικρός, για να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

https://www.instagram.com/p/CBH4_sjJagS/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CBIJM9kD7DN/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Στην Τήνο ο Μητσοτάκης – “Σας οφείλουμε ευγνωμοσύνη” του είπε ο Μητροπολίτης
Νέα δημοσκόπηση, πάλι πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος & Μαρέβα: Οι τρυφερές ευχές στον εορτάζοντα γιο τους
Η Μαρέβα Μητσοτάκη ποζάρει με τη μάσκα που φτιάχνει το brand της
Η Zeus+Δione δωρίζει προστατευτικές μάσκες ματιών στα νοσοκομεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις