Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΛ – Αστέρας Τριπ. – Προαναγγελία: Για το πρεστίζ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΛ – Αστέρας Τριπ. – Προαναγγελία: Για το πρεστίζ

ΑΕΛ - Αστέρας Τριπ. - Προαναγγελία: Με “μαξιλάρι” το +13 από την επικίνδυνη ζώνη οι βυσσινί και οι “τζιαλομπλού” της Αρκαδίας παίζουν χωρίς άγχος

ΑΕΛΑστέρας Τριπ. – Προαναγγελία: Το μοναδικό παιχνίδι των πλέι άουτ διεξάγεται στη Λάρισα σήμερα μεταξύ της ΑΕΛ και του Αστέρα Τρίπολης. Το άλλο παιχνίδι, ήταν το Ξάνθη-Ατρόμητος που αναβλήθηκε και θα επαναπρογραμματιστεί από τη λίγκα. Αμφότερες οι δύο αντίπαλες ομάδες απόψε είναι ασφαλείς και στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη. Αρα, μάλλον αδιάφορες και με μοναδικό κίνητρο το πρεστίζ. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Ζαχαριάδης. Βοηθοί του οι Χριστάκογλου, Καραγκιοζόπουλος. Στο VAR θα προϊσταται ο κ. Παπαδόπουλος.

Το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ κατήρτησε την αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με πέντε παίκτες εκτός των πλάνων. Ειδικότερα νοκ άουτ τέθηκαν ο Κάτσε  που έχει ενοχλήσεις και δεν θα ρισκάρει. Αλλά και ο τιμωρημένος Παπάζογλου. Για λόγους τακτικής, δε, οι Σουλούκος, Λουφάκης και Γκόλιας. Η αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Νάγκι, Ασσούμπρε, Μπάλλα, Μπούστος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδη, Καρανίκα, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρα, Μπέρτο, Μούζεκ, Πινακά, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.

ΑΕΛ – Αστέρας Τριπ. – Προαναγγελία: Εκτός και ο Σουάρεθ στον Αστέρα

Ο Αστέρας δεν θα έχει στην αποστολή και τον Ισπανό στόπερ Σουάρεθ, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο κόουτς Ράσταβατς  δεν θα έχει ακόμη τον Ιγκλέσιας που πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η αποστολή του Αστέρα:  Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος,  Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ριέρα, Ντέλετιτς, Σίτο,  Λουίς Φερνάντεθ, Ρεγκίς, Χαουρέγκι, Μπαράλες. 

Δείτε ακόμη:

Ανάβει η μάχη ή τελειώνει οριστικά το πρωτάθλημα!
Τρίποντο ελπίδας για τους κυανέρυθρους, 1-0 το Βόλο!
Είχε όπλο με… ακτίνες Γκάμα ο Αρης, 3-1 τον ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις