Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ-Παναθηναϊκός – Προαναγγελία: Για το πρεστίζ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός – Προαναγγελία: Για το πρεστίζ!

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός - Προαναγγελία: Μόνο η ΑΕΚ έχει σαφή βαθμολογικό στόχο - Ο ΠΑΟ με τον Δώνη σε ένα από τα τελευταία ντέρμπι θέλει μόνο νίκη πρεστίζ!

ΑΕΚΠαναθηναϊκόςΠροαναγγελία: Το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του για να υποδεχτεί ένα ακόμη αθηναϊκό ντέρμπι. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα συγκρουστούν απόψε στις 21:30 με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι ουσιαστικά μονόπλευρο. Η τιμωρία των πρασίνων από την UEFA θα κρατήσει το τριφύλλι εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν, ενώ απ’ την άλλη η Ένωση θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να μείνει κοντά στη 2η θέση που δίνει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Σίγουρα σε τέτοια ματς ακόμη κι αν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το γόητρο είναι αυτό που δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Για τον λόγο αυτό αναμένεται ένα ακόμη δυνατό αθηναϊκό ντέρμπι. Το παιχνίδι  θα διευθύνει ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα. Βοηθοί του οι Βασίλης Νικολακάκης από το Ηράκλειο και Κούλα Χασάν από την Ξάνθη. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά. Στο VAR θα είναι οι Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και Ανδρέας Μεϊντάνας (Αρκαδίας).

ΑΕΚ-ΠΑΟ – Προαναγγελία: Με Αραούχο ο Καρέρα, χωρίς τρεις ο Δώνης

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Σέρχιο Αραούχο να γυμνάζεται κανονικά, χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Ετσι, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ωστόσο, ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι αυτός που θα ξεκινήσει βασικός στη γραμμή κρούσης. Αντίθετα, απουσιάζουν ο τιμωρημένος Παουλίνιο και ο τραυματίας Γαλανόπουλος.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης καλείται να αντιμετωπίσει τρία αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πούγγουρας, Μπεκ και Περέα. Το κλίμα για τον Έλληνα προπονητή δεν είναι το καλύτερο δυνατό, είναι πια γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι θα αποχωρήσει μετά τα πλέι οφ.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός – Προαναγγελία: Οι αποστολές

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνιες, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Σερπεζής, Μακέντα, Καμπετσής.

Δείτε ακόμη:

Ανάβει η μάχη ή τελειώνει οριστικά το πρωτάθλημα!
Χωρίς ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο Λάρισα και Αστέρας
Τα ρέστα της για τρίποντο ελπίδας παραμονής η Βέρντερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις