Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ταινίες για σαββατοκύριακο: Ποπ κορν και φύγαμε
PLUS

Ταινίες για σαββατοκύριακο: Ποπ κορν και φύγαμε

Ταινίες για σαββατοκύριακο: Προτάσεις με ταινίες για μεγάλο λιώσιμο το Σαββατοκύριακο στο σπίτι, με παρέα ή χωρίς.

Ταινίες για σαββατοκύριακο: Τι και αν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι εδώ. Μετά την καραντίνα κάποιες συνήθειες για μερικούς από εμάς δεν λένε να κοπούν! Μια από αυτές είναι ο μαραθώνιος του καναπέ. Ή αλλιώς ο ταινιομαραθώνιος με ποπ κορν, απαραίτητο σνακ – συνοδευτικό ταινίας και το αγαπημένο αναψυκτικό ανά χείρας. Όσοι δεν έχετε σκοπό να πλατσουρίσετε στα καταγάλανα νερά εντός και εκτός Αττικής, ή να μεταφερθείτε σε κάποιο μέρος της αρεσκείας σας για χαλάρωση και διασκέδαση μέχρι πρωίας στα μπαράκια που λαχταρούν κόσμο είναι η αλήθεια, κοπιάστε να ρίξετε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί.

Προτάσεις με ταινίες για μεγάλο λιώσιμο το Σαββατοκύριακο, πού αλλού; Σπίτι σας και με την ευκολία που σας δίνει το Νέτφλιξ. Απόλαυση και ξενύχτι μέχρι το πρωί εντός σπιτιού γίνεται; Και όμως γίνεται, σας το λέμε με όλη μας καρδιά. Το ποντίκι ανά χείρας λοιπόν, προσοχή μην πέσει το αναψυκτικό, και φύγαμε για περιήγηση στην αγαπημένη πλέον όλων διαδικτυακή πλατφόρμα απόλαυσης.

Ταινίες για σαββατοκύριακο: Throwback

The Shawshank Redemption

Το έχεις δει 237 φορές, ξέρεις τι είναι, από το βιβλίο του Stephen King τέλειο από την αρχή ως το τέλος του.

Ταινίες για σαββατοκύριακο: Για τη νοσταλγία

Into The Wild

O Emile Hirsch υποδύεται έναν νεαρό που παραιτείται από όλα κενά πράγματα της ζωής του και εξαφανίζεται σε ένα άγριο ταξίδι παρέα με το φανταστικό soundtrack του Eddie Vedder. Μόλις τελειώσει η ταινία θα πρέπει να φροντίσεις για 15 λεπτά τουλάχιστον ώστε να σκεφτείς.

Ταινίες για σαββατοκύριακο: Από τις αγαπημένες

50/50

Σε μια πρόταση: Ένας 20+ νεαρός με καρκίνο κάνει την ασθένεια και τη ζωή να μοιάζει με κωμωδία.  Με μια πραγματικά αστεία και όμορφη κωμωδία.

Ταινίες για σαββατοκύριακο: Μια φορά στη ζωή σου, θα πρέπει να έχεις δει

Miss You Already

Η εξέλιξη μιας δυνατής φιλίας όταν οι ζωές αρχίζουν να γίνονται διαφορετικές, οι προτεραιότητες αλλάζουν και οι δρόμοι χωρίζουν.

Ταινίες για σαββατοκύριακο: Με βραβείο, κάποιο λόγο θα είχε η ακαδημία

Limitless

Ο Bradley Cooper με ένα χάπι ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες του και σε βάζει σε σκέψεις για το που είναι τα όρια σου τελικά.

Δείτε ακόμη

Το φυσικό αγχολυτικό που καταπολεμά το στρες και την αϋπνία
Το «αθώο» σύμπτωμα του κορονοϊού που έχει ο ένας στους δύο
Θαυματουργές ασκήσεις για να αποκτήσετε τα καλλίγραμμα πόδια της Μπιγιονσέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις