Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Υιοθέτησε ένα αδέσποτο γατάκι τη «Suki»
LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Υιοθέτησε ένα αδέσποτο γατάκι τη «Suki»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μετά το reality επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε, έγινε ζευγάρι με τον συμπαίκτη της Κωνσταντίνο Βασάλο και οι δυο τους συζούν εδώ και αρκετό καιρό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μετά το reality επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε, έγινε ζευγάρι με τον συμπαίκτη της Κωνσταντίνο Βασάλο και οι δυο τους συζούν εδώ και αρκετό καιρό. Η αθλητικογράφος, την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε στους ακολούθους της μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram ότι η ίδια και ο σύντροφός της υιοθέτησαν ένα νεογέννητο αδέσποτο γατάκι το οποίο χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα λόγω της ηλικίας και της κατάστασής του. Οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστες και ποζάρουν μαζί στο φακό.

Στη φωτογραφία που ανέβασε έγραψε την εξής λεζάντα: “Πριν από έναν μήνα ακριβώς βρήκαμε αυτό το πλασματάκι κάτω από το σπίτι μας σε άσχημη κατάσταση. Μη γνωρίζοντας από γατάκια, γιατί μεγάλωσα με σκύλους, κάθισα και διάβασα πολύ για το τι πρέπει να κάνω και πως να το φροντίσω.Ζεστές θερμοφόρες, πολλά και μικρά γεύματα, αποστείρωση του μπιμπερό και κάθε 2 με 3 ώρες ξύπνημα το βράδυ για φαγητό. Τι κι αν υπήρχαν βράδια που κοιμόμουν στον καναπέ πλάι σου; Εγώ ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα σε κρατήσουμε! Οι μέρες πέρασαν, όλα πήγαν καλά, ξεπεράσαμε τον κίνδυνο και τώρα είμαστε ολόκληρα κορίτσια και κάνουμε τρέλες! Καλό κουράγιο @costavasaloshd! Παιδιά η Suki  είναι το νέο μέλος στην οικογένεια μας! [Suki: Japanese girl’s name, meaning “beloved”] Είναι υπέροχη, μοναδική και αξιολάτρευτη! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και σώστε μία ψυχή! ♥”

γράφει η Έλενα Φάκου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Υιοθετήστε μην αγοράζετε»

H Ευρυδίκη δεν είναι η πρώτη celebrity που επικοινωνεί το πόσο όμορφη κίνηση είναι να υιοθετήσει κάποιος ένα αδέσποτο ζώο στο πλαίσιο της γενικότερης νοοτροπίας adopt don’t shop. Η Τζοϋς Ευείδη και ο Γιώργος Μαυρίδης είναι άλλοι δυο celebrities οι οποίοι έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους για τα αδέσποτα ζώα συμμετέχοντας σε καμπάνιες της φιλοζωϊκής ένωσης Ηλιούπολης με σχετικά video ενώ ο παρουσιαστής και ιδιοκτήτης του Tattoo Studio ‘Tattooligans’ έθεσε υπό την προστασία του και την ‘Τσίχλα’ το κακοποιημένο σκυλάκι που έσωσε από τα χέρια ενός βασανιστή ζώων.

Δείτε ακόμη

«Θα δοκίμαζα να κάνω σχέση μέσα στο σπίτι του GNTM 3»
«Είμαι πολύ ερωτευμένη» δηλώνει η 22χρονη σύντροφος του Διονύση από το MasterChef
Η Χαρούλα Αλεξίου λέει το δικό της αντίο στο τραγούδι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις