Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Σπανάκης: Συζήτηση με Δημητριάδη για τον Νότιο Τομέα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Σπανάκης: Συζήτηση με Δημητριάδη για τον Νότιο Τομέα

Βασίλης Σπανάκης: Συνάντηση του Βουλευτή Βασίλη με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για τον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Βασίλης Σπανάκης: Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης, το πρωί της Τρίτης 2 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ο κ. Σπανάκης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Γ.Γ. του Πρωθυπουργού για μία σειρά από θέματα που αφορούν τον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη σημαντική καθυστέρηση υλοποίησης των έργων Ανάπλασης στην Παραλία του Μοσχάτου και στον Φαληρικό Όρμο.

«Συζήτησα με τον Γ.Γ. του Πρωθυπουργού κάποια καίρια θέματα που απασχολούν την εκλογική μου περιφέρεια, τον Νότιο Τομέα της Αθήνας και άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών. Είχα την ευκαιρία να του θέσω και το ζήτημα της άμεσης ανάγκης ολοκλήρωσης των συνολικών έργων Ανάπλασης στην παραλία του Μοσχάτου και του Φαληρικού όρμου. Η σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται στα έργα υποδομής της Α’ Φάσης, συνεπάγεται την καθυστέρηση στην έναρξη υλοποίησης της Β’ Φάσης, που περιλαμβάνει τα έργα διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και είναι αυτή που θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων και όλου του Λεκανοπεδίου», δήλωσε ο κ. Σπανάκης.

Δείτε ακόμα:

Βασίλης Σπανάκης: Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας
Βασίλης Σπανάκης: Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής
Βασίλης Σπανάκης: Άμεση παρέμβαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις