Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΣΑΠ δωρεά: Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΣΑΠ δωρεά: Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο

ΠΣΑΠ δωρεά: Ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και έκαναν δωρεά σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ιατρικό υλικό.

ΠΣΑΠ δωρεά: Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα ή μόνο διασκέδαση και αυτό το απέδειξε περίτρανα ο ΠΣΑΠ. Ο πρόεδρός του Γιώργος Μπαντής και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, αφού σήμερα το πρωί βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραδώσουν ιατρικό υλικό ενισχύοντας έτσι τη μάχη που δίνουν τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό εναντίον του κορωνοϊού. Ο ιατρικός εξοπλισμός που παραδόθηκε είχε αγοραστεί μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ στις 3 Απριλίου. Μάλιστα, το «Γ. Παπανικολάου» δεν είναι το μοναδικό νοσοκομείο που θα λάβει υλικό, αφού στη σχετική λίστα υπάρχουν συνολικά 11 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

Για την κίνηση αυτή ο Γιώργος Μπαντής στάθηκε στο αίσθημα αλληλεγγύης, τονίζοντας ότι θέλουν από την πλευρά τους να βοηθήσουν το ιατρικό προσωπικό να κάνει τη δουλειά του καλύτερα. «Νιώθουμε το αίσθημα της αλληλεγγύης και προσφέρουμε στους γιατρούς αυτό το εργαλείο για να κάνουν την δουλειά τους λίγο καλύτερα. Είμαστε αρκετά μέλη του ΠΣΑΠ εδώ, την επόμενη εβδομάδα θα παραδώσουμε εργαλεία και στην Αθήνα και στο Ηράκλειο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέες επισκέψεις των μελών του Συνδέσμου σε άλλα νοσοκομεία της χώρας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠ για το θέμα αυτό αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο ΠΣΑΠ προσέφερε σήμερα ιατρικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε στις 3 Απριλίου. Το υλικό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί σε 11 νοσοκομεία της χώρας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης».

Δείτε ακόμη:

Το ΣΚΡΑΤΣ «7 Χρόνια Τύχη» μοιράζει 77.000 ευρώ το χρόνο για 7 χρόνια
Ασπρος καπνός για εισιτήρια/κόσμο στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
Τίτλοι τέλους για την Football League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις