Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ: Γλίτωσε ο Αουγκούστο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ: Γλίτωσε ο Αουγκούστο

Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ: Γλιτώνει τα χειρότερα όπως όλα δείχνουν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο παίκτης του δικεφάλου του Βορρά επανεξετάστηκε σήμερα στο γόνατο όπου είχε τραυματιστεί.

Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ: Γλιτώνει τα χειρότερα όπως όλα δείχνουν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτες του δικεφάλου του Βορρά επανεξετάστηκε σήμερα στο γόνατο, όπου είχε τραυματιστεί, και το ιατρικό τιμ των Θεσσαλονικέων διαπίστωσε ότι η ζημιά του στον οπίσθιο χιαστό δεν ήταν όσο σοβαρή είχε αρχικά εκτιμηθεί. Αυτό σημαίνει ότι τελικώς δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει στροφική αστάθεια στο γόνατό του.

Έτσι, ο Βραζιλιάνος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του και ο τραυματισμός του θα αντιμετωπιστεί με θεραπευτική αγωγή. Ο Αουγκούστο θα επανεξετάζεται κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να καταρτιστεί ο ιδανικός τρόπος αποθεραπείας του και να επιστρέψει ο παίκτης σε αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατό. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε σήμερα με φυσική κατάσταση και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ είναι αύριο το πρωί στις 9:30, στη Νέα Μεσημβρία.

Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ: Οι Τούρκοι «στέλνουν» Λαρίν

Ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν τρέχει ήδη και στον δικέφαλο αναζητούν παίκτες προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή τη νέα σεζόν. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη δημοσιεύματα του ξένου τύπου που αναφέρονται σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ένα από αυτά είναι από την Τουρκία, με τα μέσα της γείτονας χώρας να υποστηρίζουν ότι οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την απόκτηση του Κάιλ Λαρίν.

Συγκεκριμένα το «Sporx.com» αναφέρει, ότι ο 25χρονος Καναδός, που έχει ρίζες από τον Καναδά, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Λαρίν ανήκει στην Μπεσίκτας, αλλά τη φετινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Με τη βελγική ομάδα κατέγραψε 33 συμμετοχές, σκόραρε 9 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ. Πριν αποκτηθεί από τον τουρκικό σύλλογο ο Καναδός άσος έπαιξε σε Ορλάντο Σίτι, Άκον Χάσκις και στην ομάδα της πατρίδας του Σίγκμα. Πάντως, στο δημοσίευμα αυτό σημειώνεται ότι την περίπτωσή του εξετάζει και η ρωσική ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει και πρόταση στην Μπεσίκτας, ύψους 1,7 εκ. ευρώ.

Δείτε ακόμη

Τίτλοι τέλους για την Football League
Οι κορυφαίοι σεφ της Super League
Κοντά σε Λαουτάρο, μένει ο Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις