Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βίτορ Μέλο Περέιρα VAR: Διαψεύδει ο Πορτογάλος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βίτορ Μέλο Περέιρα VAR: Διαψεύδει ο Πορτογάλος

Βίτορ Μέλο Περέιρα VAR: Σε κατηγορηματική διάψευση ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρία που δραστηριοποιείται στην εφαρμογή του VAR προχώρησε ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπάρχει σχετική καταγγελία!

Βίτορ Μέλο Περέιρα VAR: Σε κατηγορηματική διάψευση ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρία που δραστηριοποιείται στην εφαρμογή του VAR προχώρησε ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπάρχει σχετική καταγγελία! Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής υποστήριξε ότι πρόκειται για κατασκευασμένη συκοφαντία προς το πρόσωπό του, που έχει στόχο αποκλειστικά και μόνο στη δυσφήμησή του, ενώ σημείωσε ότι ουδεμία σχέση έχει με κάποια εταιρία στην πατρίδα του αλλά και γενικά στον κόσμο και πως τον λόγο θα έχει πλέον η δικαιοσύνη.

Η αγανακτισμένη αντίδραση του Βίτορ Μέλο Περέιρα δεν άργησε να έρθει, με αφορμή τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι υπάρχει η σχετική καταγγελία. Άλλωστε αυτό που όλοι γνωρίζουν είναι ότι η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εφαρμογή του VAR επελέγη ως ανάδοχος του έργου, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού από το ελληνικό δημόσιο, σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία.

Βίτορ Μέλο Περέιρα VAR: Τι αναφέρει η δήλωσή του

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον ελληνικό ημερήσιο τύπο την είδηση περί ύπαρξης καταγγελίας, η οποία εμπλέκει το όνομά μου στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος VAR στην Ελλάδα. Η έκπληξή μου αυτή εξελίχθηκε σε αγανάκτηση όταν ενημερώθηκα ότι η ίδια καταγγελία περιλαμβάνει απολύτως ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές περί δήθεν προσωπικής μου σχέσης με εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στην εφαρμογή του προγράμματος, και η οποία -όπως όλοι γνωρίζουν- επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού από το Ελληνικό Δημόσιο ως ανάδοχος του έργου, σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και όσοι τους εφηύραν στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική μου δυσφήμιση. Ουδέποτε είχα, και φυσικά δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία, ούτε στην πατρίδα μου, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, ή οπουδήποτε αλλού. Και προφανώς οι εγκέφαλοι αυτής της κατασκευασμένης συκοφαντίας θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Δείτε ακόμα:

Μιλουτίνοφ τριετίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Όταν ο ΠΑΟ διεκδίκησε το πρωταθλητριών από τον Νουρέγιεφ με το Νο14
“Έκαψε” την ευρωπαϊκή συμμετοχή ο Ρόκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις