Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euroleague Μιλουτίνοφ: «Ανυπομονώ για το νέο ξεκίνημα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague Μιλουτίνοφ: «Ανυπομονώ για το νέο ξεκίνημα»

Euroleague Μιλουτίνοφ: Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Νικόλα Μιλουτίνοφ, ο Σέρβος σέντερ, μετά από πέντε χρόνια θητείας στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα.

Euroleague Μιλουτίνοφ: Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Νικόλα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ, μετά από πέντε χρόνια θητείας στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα, απόφαση που ήταν εύκολη για τον ίδιο, όπως σχολίασε. Ο 25χρονος που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, ολοκληρώνοντας έτσι το τυπικό μέρος ενός προαναγγελθέντος γάμου.

Ο Μιλουτίνοφ, πέραν του Ολυμπιακού, έχει αγωνιστεί σε στη Χέμοφαρμ και την Παρτίζαν, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια είχε… πιάσει λιμάνι. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει τίτλους στην πατρίδα του, στην Ελλάδα, αλλά και στην αδριατική λίγκα. Συνολικά έχει παίξει σε 140 παιχνίδια της Euroleague, στα οποία έχει μέσο όρο 6,7 πόντους και 4,5 ριμπάουντ. Η φετινή σεζόν ήταν η κορυφαία της καριέρας του, αφού ο 25χρονος είχε μέσο όρο 11,7 πόντους και 7,9 ριμπάουντ.

Euroleague Μιλουτίνοφ: «Ήταν εύκολη απόφαση»

Μετά την ανακοίνωση του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Νικόλα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του, σημειώνοντας ότι η απόφαση να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ ήταν για τον ίδιο εύκολη. «Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ήταν καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στην μπασκετική μου ζωή. Μέχρι τώρα στην καριέρα μου, όλες οι αποφάσεις που πήραν ήταν περισσότερο ή λιγότερο δύσκολες, αλλά όχι αυτή. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα κλαμπ με μεγάλη παράδοση, έναν πρόεδρο που ζει για την ομάδα, έναν προπονητή που κατακτά τίτλους, έναν σπουδαίο οργανισμό με ισχύ και σε μια όμορφη πόλη όπως η Μόσχα. Είναι τιμή μου που πλέον αποτελώ παίκτη της ΤΣΣΚΑ και γνωρίζω τις ευθύνες και τους στόχους που κουβαλά αυτό το μεγάλο όνομα. Ανυπομονώ για ένα νέο ξεκίνημα».

Δείτε ακόμα:

Συμφωνία παικτών – διοίκησης για τις μειώσεις στον ΠΑΟΚ
Νέοι ορισμοί και κανονισμοί για ακούσιο και εσχάτη των ποινών
Όταν ο ΠΑΟ διεκδίκησε το πρωταθλητριών από τον Νουρέγιεφ με το Νο14

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις