Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παίκτης – πορνοστάρ: Βρήκε νέα καριέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτης – πορνοστάρ: Βρήκε νέα καριέρα

Παίκτης - πορνοστάρ: Ο Νταβίντε Ιοβινέλα άφησε την μπάλα, έγινε ηθοποιός πορνό ταινιών. έφτιαξε όνομα και μετακόμισε στην Ουγγαρία όπου κάνει μεγάλη καριέρα!

Παίκτηςπορνοστάρ: Από τους παικταράδες που λέμε πως είναι… μια κατηγορία μόνος του. Ο λόγος για τον αριστερό ακραίο αμυντικό και σέντερ μπακ της Σκαφατέζε, ομάδα των τοπικών της Καμπανίας, περιοχή της Νότιας Ιταλίας. Οχι, ο Ιοβινέλα δεν είναι ο πιτσιρικάς που αποτελεί το παιδί θαύμα του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ούτε να απασχολεί ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Είναι 27 ετών και ποτέ δεν έπαιξε σε ομάδα πάνω από την 4η κατηγορία. Είναι ένα από τους δεκάδες χιλιάδες παίκτες ερασιτεχνικών κατηγοριών, με δυο κουβέντες. Αυτό ασφαλώς και δεν είναι λόγος να γίνει είδηση εκτός των ιταλικών συνόρων όμως!

Ο Νταβίντε Ιοβινέλα όταν ξεκίνησε να παίζει μπάλα έβαλε τον πήχη ψηλά. Σύντομα κατάλαβε πως η δυναμική του δεν είναι δα και για τη Σκουάντρα Ατζούρα. Παρότι υπέγραψε συμβόλαιο στα 18 του, η συνέχεια τον κράτησε εγκλωβισμένο σε μικροομάδες των ερασιτεχνικών. Μέχρις ότου έμαθε πως είχε ανακοινώσει ανοιχτό κάστινγκ για μία ταινία του ο… διεθνής φήμης ποpνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι. Εκεί, ο Ιοβινέλα έκανε διαφορά όσο ποτέ μέσα στις τέσσερις γραμμές του ασβέστη! Μεταξύ 3.000 επίδοξων πορνοστάρ, επιλέχθηκε και εξασφάλισε και υποτροφία στη σχολή ρου θρύλου της τσόντας!

Παίκτης – πορνοστάρ: Παίκτης-πορνοστάρ: Και εγένετο… Μοντάνα!

Ο Ιοβινέλα δεν άφησε τη νέα ευκαιρία για καριέρα να πάει χαμενη. Άλλαξε το όνομά του στο …καλλιτεχνικό Μοντάνα, πήρε και τον πρώτο του ρόλο σε μια ταινία χαμηλού μπάτζετ και προσδοκιών. Εκεί έδειξε πως σέντερ μπακ δεν ήταν περιωπής, αλλά για πορνοστάρ … το είχε! Η Ταινία πήγε άριστα εισπρακτικά και οι προτάσεις προς τον Ιοβινέλα (Μοντάνα για τους φαν του πορνό) άρχισαν να φτάνουν σωρηδόν! Και από διεθνείς παραγωγές μάλιστα. Ετσι ο αλλοτε φέρελπις άσος της Πομιλιάνο υπέγραψε ένα παχυλό συμβόλαιο με μια εταιρεία παραγωγής πορνό ταινιών της Ουγγαρίας και μετακόμισε στη Βουδαπέστη. Σήμερα, η κύρια του απασχόληση είναι η βιομηχανία ποpνό, αλλά ο ίδιος έχει τα φόντα και την προηγούμενη εμπειρία. Δεν αποκλείει να επιστρέψει στα γήπεδα, φυσικά σε κάποια ομάδα της Ουγγαρίας, όπου κατοικεί μόνιμα!

Δείτε ακόμη:

Με Δώνη στα play offs ο Παναθηναϊκός
Ποια ομάδα θα πετύχει τις περισσότερες νίκες στα play off;
Θετικοί στον κορωνοϊό 16 παίκτες της Βάσκο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις