Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση στο ΑΤ Νέας Ιωνίας: Μολότοφ και ζημιές σε περιπολικά
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στο ΑΤ Νέας Ιωνίας: Μολότοφ και ζημιές σε περιπολικά

Επίθεση στο ΑΤ Νέας Ιωνίας: Επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας, με βόμβες μολότοφ, έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Επίθεση στο ΑΤ Νέας Ιωνίας: Με μολότοφ επιτέθηκαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα στην Νέα Ιωνία. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο μετά τις 04:00, δέκα δράστες που επέβαιναν σε μηχανές έριξαν τέσσερις μολότοφ στο Α.Τ, που βρίσκεται στην συμβολή της οδού Βάρναλη με τη λεωφόρο Ηρακλείου.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία σταθμευμένα περιπολικά, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Αμέσως μετά οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ρουβίκωνας: Στον εισαγγελέα οι επτά συλληφθέντες για τα τρικάκια στο Μαξίμου

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τα επτά μέλη του Ρουβίκωνα που συνελήφθησαν χθες μετά την μοτοπορεία με τα τρικάκια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Εις βάρος των μελών της αναρχικής συλλογικότητας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του άρθρου 290 του Π.Κ. για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία και αντίσταση. Συγκεκριμένα περίπου 20 μέλη του Ρουβίκωνα, σύμφωνα με την αστυνομία, παραβίασαν και κατέλαβαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην οδό Βασ. Γεωργίου, προέβησαν σε επικίνδυνους ελιγμούς στην Ηρώδου Αττικού, ενώ έσπρωξαν και πέταξαν στο έδαφος έναν αστυνομικό, ο οποίος επιχείρησε να τους παρεμποδίσει.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα πέρασαν με μηχανές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, πέταξαν τρικάκια και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως μετά το περιστατικό οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε 16 προσαγωγές υπόπτων.

Δείτε ακόμη

Βασίλης Τσεκούρας: Ώρες αγωνίας για τον δημοσιογράφο – Ξανά στο χειρουργείο
Τσαντάκηδες Αττική: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση τους
“Χαρούμενη κοπέλα, καλή μαθήτρια” : Τι λένε η μητέρα και ο παιδικός φίλος της Ιωάννας
Χανιά: Άνδρας με τσεκούρι επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι ηλικιωμένου
Επεισόδια στη Μαλακάσα: Χημικά σε κατοίκους που διαμαρτύρονται για το hot spot
Ηλεία: Εξαρθρώθηκαν δύο σπείρες διακίνησης ναρκωτικών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις