Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ειρήνη Λαγούδη γιατρός: “Έκανα υπομονή δυο χρόνια”, λέει ο 59χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη γιατρός: “Έκανα υπομονή δυο χρόνια”, λέει ο 59χρονος

Ειρήνη Λαγούδη γιατρός: Στην αντεπίθεση φέρεται να περνά ο γιατρός, ο οποίος στοχοποιήθηκε για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ανήμερα των Θεοφανίων του 2018.

Ειρήνη Λαγούδη γιατρός: Δύο και πλέον χρόνια μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ο γιατρός που ‘φωτογραφήθηκε” επανειλημμένα για εμπλοκή στην υπόθεση, περνάει στην αντεπίθεση και τα βάζει με όσους κρύφτηκαν πίσω από τη στοχοποίησή του “όχι απλώς ως υπόπτου αλλά και ως δράστη της δολοφονίας”. Ο 59χρονος πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η οποία βρέθηκε νεκρή τα Θεοφάνια του 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της, στη Μυρτιά Τριχωνίδας, είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για την αντιμετώπισή του. Πριν από λίγες μέρες, προχώρησε στην κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος στον πταισματοδίκη Μεσολογγίου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Με στοχοποίησαν σε περίπου 200 εκπομπές. Έκανα υπομονή δυο χρόνια”. Το υπόμνημα συμπληρώνει την αναφορά που έκανε ο γιατρός τον Νοέμβριο του 2019, με αφορμή την έκδοση και δημοσιοποίηση πιστοποιητικού σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του, για τον θάνατο της 44χρονης. Μέσω των δικηγόρων του, ο γιατρός κάνει λόγο για ψευδές πιστοποιητικό, επιρρίπτοντας ευθύνες στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου. Στο σχετικό υπόμνημα γίνεται αναφορά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, που αναφέρθηκαν στο θέμα. Επιπλέον αναφέρεται και στην επίθεση που δέχτηκε στο διαδίκτυο αλλά και τα εκατοντάδες σχόλια που αναρτήθηκαν σε βάρος του, σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Ειρήνη Λαγούδη: Οι συγγενείς δεν πιστεύουν πως ήταν αυτοκτονία

“Συνολικά υπάρχουν περίπου 200 εκπομπές οι οποίες με στοχοποιούν ευθέως, τις οποίες θα σας προσκομίσω εντός εύλογου χρόνου, σε σχετική μήνυση που θα υποβληθεί από εμένα κατά όλων των ανωτέρω κυριών και τα ποινικά αδικήματα που διαπράττουν σε βάρος μου”, καταλήγει ο γιατρός στο υπόμνημά του. Ο θάνατος της όμορφης Ειρήνης Λαγούδη ακόμα και σήμερα θεωρείται μυστήριο. Αρχικά η αστυνομία έκλεισε γρήγορα την υπόθεση, χαρακτηρίζοντάς την ως αυτοκτονία. Οι συγγενείς της όμως δεν πείστηκαν ποτέ για κάτι τέτοιο και μετά από έρευνες, ειδικοί πραγματογνώμονες που προσλήφθηκαν για να ερευνήσουν την υπόθεση έκαναν λόγο για δολοφονία.

Δείτε ακόμη
Φορτίο με επικίνδυνα φυτοφάρμακα από Τουρκία και Βουλγαρία, μπλόκαρε η Οικονομική Αστυνομία Βορείου Ελλάδος
Προσοχή σε απάτη με μήνυμα που υποτίθεται ότι στέλνει η αστυνομία
Ώρες αγωνίας για την 27χρονη Δώρα – Εγκεφαλικά νεκρή λίγο μετά τον τοκετό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις