Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Ευρώπη: Προς Γερμανία η ρεβάνς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Ευρώπη: Προς Γερμανία η ρεβάνς

Ολυμπιακός - Ευρώπη: Ειλημμένη απόφαση της ΟΥΕΦΑ για ολοκλήρωση Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ στη Γερμανία, με μονούς αγώνες λένε οι Δανοί

Ολυμπιακός – Ευρώπη: Κάθε μέρα και νέα δεδομένα προκύπτουν αναφορικά με το θέμα συνέχισης σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Δανία η ΟΥΕΦΑ καταλήγει σε ολοκλήρωση των διοργανώσεων σε μια χώρα, με τη Γερμανία να είναι το φαβορί αυτή την ώρα. Ειδικότερα η εφημερίδα Ekstrabladet αναφέρει πως πρόκειται για περίπου ειλημμένη απόφαση η οποία θα ληφθεί οριστικά από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την επόμενη εβδομάδα, όταν αναμένεται να συνεδριάσει για να εξετάσει ενδελεχώς το θέμα αυτό, καθώς και να εισηγηθεί την ίδια πρακτική και για τις ρεβάνς της φάσης των “16” που δεν διεξήχθησαν.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες οργίαζαν φήμες επί φημών πως η ΟΥΕΦΑ σκέφτεται μονούς αγώνες από τα προημιτελικά και ως τον τελικό. Ενώ ήταν ανοιχτό και το ενδεχόμενο όλα τα παιχνίδια να διεξαχθούν σε μια χώρα, ακόμα και σε μία πόλη. Αυτό το σενάριο επιβεβαιώνουν ως προαποφασισμένο πια οι Δανοί. Φυσικά όλα αυτά αφορούν άμεσα τον Ολυμπιακό που έχει να παίξει τη ρεβάνς με τη Γουλβς για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και δε αποκλείεται το ματς να διεξαχθεί επί γερμανικού εδάφους και όσι στο Μολινό όπως μεθοδεύουν οι Αγγλοι.

Ολυμπιακός – Ευρώπη: “Πήγα στον Ολυμπιακό για τη δυναμική του”

 Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του στο επίσημο podcast της Μπόλτον αναφέρθηκε για την απόφαση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο άλλοτε διεθνής άσος και πρωταθλητής Ευρώπης 2004 αποκάλυψε πως είχε προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ προτού μετακομίσει στους Πειραιώτες: “Εκείνη την εποχή πρέπει να πω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Φυσικά, ήταν κορυφαίο όνομα στη χώρα, αλλά η καλύτερη ομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός, που έπαιζε κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και είχε σπουδαία πορεία την προηγούμενη χρονιά, παίζοντας με τον Άγιαξ στα ημιτελικά, ένα βήμα από τον τελικό. Όμως αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό γιατί έβλεπα τις δυνατότητες που υπήρχαν, έβλεπα ότι η επένδυση του προέδρου ήταν τεράστια. Δεν αγόρασε μόνο εμένα, αλλά και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που ήταν συμπαίκτης μου στον Πανηλειακό. Μα και κάποιους άλλους καλούς παίκτες, που έκαναν τον Ολυμπιακό ένα πανίσχυρο κλαμπ. Επρεπε να αποφασίσω ποια ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Και αποφάσισα να υπογράψω στον Ολυμπιακό”.

Δείτε ακόμη:

Επιτράπηκαν και επίσημα οι αγώνες στα μηχανοκίνητα σπορ στην Αυστρία
Υπογράφουν την επιστροφή στη δράση τα φραντσάιζ του ΝΒΑ
Χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ στην Πάντερμπορν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις