Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – αγωνιστική: Κορυφή vs ουράς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγωνιστική: Κορυφή vs ουράς

Γερμανία - αγωνιστική: Η Μένχενγκλαντμπαχ και η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζουν την Ουνιόν εντός και την Πάντερμπορν εκτός αντίστοιχα

Γερμανία – αγωνιστική: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου στο πρώτο ματς της ημέρας (16.30). Αμφότερες έχουν ισχυρό κίνητρο. Η Μπορούσια παλεύει με αξιώσεις για την τετράδα και το όνειρο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η δε Ουνιόν ακόμα δεν έχει σωθεί και το αρνητικό σερί που καταγράφει της έχει κοστίσει σε… άνεση αναφορικά με τη συνέχεια της χρονιάς. Θα μπλέξει  αν δεν κάνει νίκη. Για την Μπορούσια απουσιάζουν οι στόπερ Γιάντσκε, Ζακάρια και ο φορ Εμπολό (7 γκολ). Για την μετριότατη στην επανέναρξη Ουνιόν τιμωρημένος ο μέσος Αντριχ και ο φορ Πόλτερ (2 γκολ).

Στο απογευματινό (19:00) η Πάντερμπορν θα φιλοξενήσει την Ντόρτμουντ στο γειτονικό ντέρμπι. Η γηπεδούχος είναι ουσιαστικά υποβιβασμένη, όμως η φιλοξενούμενη μετά την νίκη της Λεβερκούζεν καίγεται για τρίποντο ώστε να διατηρηθεί στο +4 στη μάχη της 2ης θέσης. Ο αμυντικός μέσος Γκιαζούλα εκτός στην Πάντερμπορν, λείπει ο στράικερ Χάαλαντ (10 γκολ) και ο μέσος Νταχούντ.

Γερμανία – αγωνιστική: Επιστρέφει η Δρέσδη

Η Ντινάμο Δρέσδης που είχε μείνει πίσω στις αγωνιστικές ελέω καραντίνας για την πανδημία επιστρέφει στη δράση και υποδέχεται την Στουτγάρδη. Καμία εκ των δύο δεν έχει περιθώριο γκέλας. Πλήρης η γηπεδούχος μετά από τρεις μήνες απραξίας. Χωρίς τον σέντερ μπακ Μπαντστούμπερ η Στουτγκάρδη.

Χωρίς φρέσκα προβλήματα και το Αμβούργο θα υποδεχτεί τη Βίχεν που έχει και πάλι απουσίες (ο εξτρέμ Ντίτγκεν – 3 γκολ, οι μπακ Σβέντε και Μρόβτσα). Η Χάιντενχαϊμ, τέλος, υποδέχεται την πλήρη Αουε με το ενδιαφέρον μονόπλευρο, για την γηπεδούχο που ελπίζει στα πλέι οφ ανόδου.

Δείτε ακόμη:

Αμαξοστοιχία με …πέντε βαγόνια η Μπάγερν Μονάχου
Στον αέρα η επιστολή …διαζυγίου Αλαφούζου στον Δώνη
Winmasters: Φουντώνει η μάχη της τετράδας στην Bundesliga!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις