Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σωτήρης Κοντιζάς Μάστερ Σεφ – Οικογένεια: Μπαμπάς για 3η φορά
LIFESTYLE

Σωτήρης Κοντιζάς Μάστερ Σεφ – Οικογένεια: Μπαμπάς για 3η φορά

Σωτήρης Κοντιζάς Μάστερ Σεφ - Οικογένεια: Για 3η φορά μπαμπάς ο αυστηρότερος κριτής του Master Chef.

Σωτήρης Κοντιζάς Μάστερ Σεφ – Οικογένεια:  Η οικογένεια του αυστηρότερου κριτή του MasterChef  Σωτήρη Κοντιζά, μεγαλώνει! Όπως είδαμε σε ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η σύζυγος του Δέσποινα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον φιλικό τους κύκλο, διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη το φύλο του μωρού. Θυμίζουμε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει ήδη δυο παιδιά με τη σύζυγό του. Μια κόρη, την Αριάννα-Τσιχίρο και έναν μικρότερο γιο, τον Kenji, ενώ τώρα έρχεται και το τρίτο μέλος της.

Εκτός από επιτυχημένος σεφ και αγαπητό τηλεοπτικό πρόσωπο, ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι κι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης, αφού τα δυο του παιδιά, ολοκλήρωσαν την όμορφη ιστορία αγάπης με την κούκλα σύζυγό του, Δέσποινα και τώρα περιμένουν πως και πως το νέο μέλος της οικογένειάς τους, σύμφωνα με το flash και την είδηση που πρόβαλε η εκπομπή «Ευτυχείτε» !

Σωτήρης Κοντιζάς Μάστερ Σεφ – Οικογένεια: Ακολουθεί το δύσκολο δρόμο πάντα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Εδώ και λίγα χρόνια μένει στα Εξάρχεια, λόγω της γυναίκας του. «Δεν ξέρω πώς θα είμαι σε 5-10 χρόνια από σήμερα. Ζω το τώρα, το εδώ. Αν είχα κάτι να πω σε κάποιον που αγαπά τη μαγειρική ή θέλει να μαγειρεύει είναι να ακολουθήσει τη δύσκολη διαδρομή. Αυτό τουλάχιστον επιλέγω εγώ.

Το ταλέντο, ναι, μπορεί να υπάρχει, αλλά χρειάζεται πειθαρχία, δύναμη και επιμονή για να το πλαισιώσει και να το φτάσει κάπου, να το κάνει κάτι, να το αναδείξει», έχει δηλώσει αρκετές φορές.

Δείτε ακόμη

Χαρδαλιάς vs Ζαχαράτος: Ποιος τρολάρει ποιον!
Το ίδιο όμορφη, αλλά σαφώς πιο σέξι – Η Κοσιώνη με το ίδιο outfit, έναν χρόνο μετά
O Xάρης Σεφερλής κλείνει σήμερα τα 16 και η Έλενα Τσαβαλιά του ευχήθηκε δημόσια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις