Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σεφερλής γιος γενέθλια: Δημόσιες ευχές και βίντεο
LIFESTYLE

Σεφερλής γιος γενέθλια: Δημόσιες ευχές και βίντεο

Σεφερλής γιος γενέθλια: Ο γιος του Μάρκου Σεφερλή είναι πλέον έφηβος και παίζει καλό ποδόσφαιρο

Σεφερλής γιος γενέθλια: Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής απέκτησαν στις 28 Μαΐου 2004 τον γιο τους Χάρη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 16 του χρόνια. Η μητέρα του, για να του ευχηθεί, ανέβασε μια φωτογραφία του την οποία συνόδευσε με μια τρυφερή λεζάντα που έγραφε:  «28 / 5 / 2004️ Και σε μια στιγμή ο κόσμος όλος έγινε τόσο μικρός…μόνο εσύ️ Χρόνια πολλά, αντράκι μου! Σε λατρεύω ️ #happybirthday #myson #myeverything #sweetsixteen #iloveyou»

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και έχουν φτιάξει μια δεμένη και όμορφη οικογένεια. Οι δυο τους συνεργάζονται και στο θέατρο ενώ τους είχαμε δει μαζί και στην παρουσίαση πρωινής ζώνης στην τηλεόραση. Kάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις μαζί με το γιο τους από όταν ήταν μικρός και φαίνεται πως οι τρεις τους είναι πολύ αγαπημένη και δεν διστάζουν να το δηλώσουν δημόσια σε κάθε ευκαιρία. 

γράφει η Έλενα Φάκου

Σεφερλής γιος γενέθλια: Ο Χάρης μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Ιnstagram

Αν κάνεις μια βόλτα στο προφίλ του έφηβου πλέον Χάρη θα διαπιστώσεις πως ξέρει καλή μπάλα ( παίζει στα under 17 της ΑΕΚ, ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα του Πανιωνίου ) ενώ κάνει και γκελάκια με ένα …χαρτί υγείας για να προπονηθεί μέσα στην καραντίνα. Το feed του είναι γεμάτο από οικογενειακές φωτογραφίες, κάτι που δείχνει πως έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα και τη μητέρα του καθώς και ποδοσφαιρικές στιγμές ( τον είδαμε να ποζάρει μέσα στο γήπεδο Anfield ) και μάθαμε ότι κάνει πολλά ταξίδια στην Ευρώπη με τους γονείς του, θαυμάζει τον παίκτη της Liverpool, Salah, και υποστηρίζει την ομάδα του Ολυμπιακού. Sweet Sixteen λοιπόν για τον Χάρη!

Γκελάκια με ένα… χαρτί υγεία

Δείτε ακόμη

Ο Τάκης Ζαχαράτος δίνει ρέστα μιμούμενος τον «σκληρό» Νίκο Χαρδαλιά!
Ο Γιάννης Μαρακάκης κρατά την μικροσκοπική κόρη του – Η πρώτη φωτο στο Instagram
Η αντίδραση της Μενεγάκη στην ατάκα του Αλεξάνδρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις