Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

23

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Νέα τάση τατουάζ: Τρισδιάστατα σχέδια
PLUS

Νέα τάση τατουάζ: Τρισδιάστατα σχέδια

Νέα τάση τατουάζ: Τα 3D τατουάζ που μοιάζουν με οπτικές ψευδαισθήσεις δεν αντέχουν να τα βλέπουν ούτε οι ίδιοι οι tattoo artists.

Νέα τάση τατουάζ: Πόνεσαν, κυριολεκτικά, τα μάτια μας. Τα τατού που μοιάζουν με ψευδαισθήσεις δεν μπορούν να τα βλέπουν οι tattoo artists. Τα τατουάζ μας αρέσουν, τα αγαπάμε, αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετά σχέδια εκεί έξω που έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε. Τα 3D τατουάζ είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακά στο μάτι, και έχουμε αρχίσει να τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε κόσμο αλλά και στις ετήσιες εκθέσεις τατουάζ δίνουν και παίρνουν. Υπάρχουν σχέδια που έχουν βαρεθεί να τα κάνουν ακόμα και οι tattoo artists. Βέβαια, υπάρχουν και φορές που κάποιοι πρωτοπορούν και δέχονται να τολμήσουν κάτι, το οποίο μπορεί να μην το είχαμε καν σκεφτεί οι περισσότεροι.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της 25χρονης Yatzil Elizalde, μιας Μεξικανής tattoo artist, η οποία ξεκίνησε να κάνει 3D τατουάζ στους πελάτες της, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια νέα τάση, την οποία έχουν λατρέψει οι χρήστες των social media (και όχι μόνο). Βέβαια, υπάρχουν και φορές που κάποιοι πρωτοπορούν και δέχονται να τολμήσουν κάτι, το οποίο μπορεί να μην το είχαμε καν σκεφτεί οι περισσότεροι. Η 25χρονη Yatzil ξεκίνησε να εργάζεται ως γραφίστρια, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε πως θέλει να ζωγραφίζει όλα αυτά τα σχέδια που δημιουργούσε σε χαρτί και στον υπολογιστή, πάνω σε ανθρώπινα σώματα. Έτσι, άνοιξε το White Light, το δικό της τατουατζίδικο στην πόλη Hermosillo στο Μεξικό. Αυτό που ουσιαστικά κάνει στα τατουάζ της είναι να χτυπάει την ίδια εικόνα στο σώμα κάποιου δύο ή και τρεις φορές, δημιουργώντας μια οπτική ψευδαίσθηση.

Νέα τάση τατουάζ: Τολμούν όλο και περισσότεροι

Τα σχέδιά σε ζαλίζουν αν τα κοιτάξεις για αρκετή ώρα, υπάρχουν πολλοί που το αντέχουν και άλλοι που δεν μπορούν να τα κοιτάξουν ούτε λεπτό συνεχόμενο! Φαίνεται τόσο κουραστικό στο μάτι – και είναι – πόσο μάλλον για τους tattoo artists. Πραγματικά, πόνεσαν τα μάτια μας, απλά και μόνο βλέποντάς τα τατουάζ της από τις φωτογραφίες. Σκέψου να τα είχαμε και στο σώμα μας.

Δείτε ακόμα

Με αυτό το ρόφημα μειώνεις κατά 56% τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού
Mαθαίνεις ότι ο σύντροφός σου διατηρεί προφίλ σε Date Application. Και τώρα τι;
Τι πρέπει να φας μετά το σεξ για να το ξανακάνεις
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις