Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Προφίλ σε Date App: Μάθε αν σε απατάει
PLUS

Προφίλ σε Date App: Μάθε αν σε απατάει

Προφίλ σε Date App: Mαθαίνεις ότι ο σύντροφός σου διατηρεί προφίλ σε Date Application. Ψυχραιμία, συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια!

Προφίλ σε Date App: Kαταρχάς ψυχραιμία, συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Mαθαίνεις ότι ο σύντροφός σου διατηρεί προφίλ σε Date Application. Και τώρα τι; Έστω ότι δεν είχες την παραμικρή ιδέα για το ότι ο σύντροφός σου μπορεί να ασχολείται με εφαρμογές γνωριμιών, υπό την έννοια ότι εσείς δεν γνωριστήκατε έτσι και δεν έχετε μιλήσει ποτέ για κάτι σχετικά. Διότι αν είχες κι εσύ κι εκείνος προφίλ σε ένα Date App και αυτό είναι που σας έφερε κοντά, τότε προφανώς θα το ξέρεις. Εκτός κι αν μετά τη γνωριμία σας αποφασίσατε να απενεργοποιήσετε τα προφίλ σας κι εκείνος δεν κράτησε το λόγο του: τότε αυτό το άρθρο αναφέρεται και σε εσένα. Μην παραλείψεις να ακούσεις την δική του εκδοχή.

Αν επομένως με τον οποιονδήποτε τρόπο ανακαλύψεις ότι ο σύντροφός σου είναι ενεργός σε κάποια τέτοια εφαρμογή προφανώς και θα θέλεις να το συζητήσεις μαζί του για να ακούσεις τι έχει να σου πει σχετικά: αυτό είναι ένα βήμα το οποίο δεν πρέπει να παραλείψεις, οφείλεις να ακούσεις την εκδοχή του. Μπορεί να είναι ανενεργός ή να έχει ξεμείνει η συντόμευση στο κινητό του από παλαιότερα, πάντα υπάρχουν μερικά καλά σενάρια για ένα άσχημο εύρημα, επομένως δώστου την ευκαιρία να σου εξηγήσει αλλά και να σου αποδείξει ότι δεν το χρησιμοποιεί πλέον και δεν θα είχε πρόβλημα να το διαγράψει κιόλας. Αν λυθεί έτσι η παρεξήγηση όλα καλά, πρόκειται για κακή σύμπτωση.

γράφει η Έλενα Φάκου

Προφίλ σε Date App: Τι κάνεις σε περίπτωση που είναι ένοχος αλλά δεν το παραδέχεται

Αν πάλι εκείνος αρχίσει να σου λέει δικαιολογίες, να το αρνείται ή να προσπαθεί να σε βγάλει τρελή τότε προφανώς και υπάρχει πρόβλημα τόσο με το ότι έχει πχ. tinder όσο και με το ότι αρνείται ότι έχει. Καμια γυναίκα που βρίσκεται σε μια αποκλειστική σχέση με κάποιον δεν θα ένιωθε cool αν έβλεπε πως εκείνος ψάχνει παράλληλα κάτι άλλο είτε αυτό είναι περιστασιακό σεξ είτε μια νέα γνωριμία. Επομένως αν είσαι απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος αφ ενός έχει προδώσει την εμπιστοσύνη σου και αφ ετέρου προσπαθεί και να υποτιμήσει τη νοημοσύνη σου τότε μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς εάν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να είσαι μαζί με κάποιον ο οποίος σου λέει ψέματα.

Κι αν έχει και το παραδεχτεί τότε τι;

Kαι έτσι πάμε στην περίπτωση που εκείνος έχει κάνει την παρασπονδία του αλλά έχει το θάρρος να σου την παραδεχτεί. Με λίγα λόγια σου εξηγεί πως ναι, για τους δικούς του λόγους έφτιαξε ένα άνοιξε ένα προφίλ και χαζεύει ή φλερτάρει με κάποιες γυναίκες. Εκεί μάλλον θα πρέπει να συζητήσετε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε κάτι τέτοιο. Δεν τον καλύπτει πλέον η σχέση σας ή πρόκειται για μια απερισκεψία η οποία δεν έχει μέχρι στιγμής οδηγήσει κάπου αλλού – πρακτικά τουλάχιστον. Σε κάθε περίπτωση εκτίμησε την ειλικρίνειά του και ζήτησέ του να είναι έτσι μέχρι το τέλος σε μια κρίσιμη συζήτηση η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη δική σας σχέση.

Δείτε ακόμα

Βελούδινο δέρμα ακόμα και με ξυραφάκι
Με αυτή τη δίαιτα θα χάσεις γρήγορα κιλά για το καλοκαίρι!
Τι πρέπει να φας μετά το σεξ για να το ξανακάνεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις