Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου: Αλλαγή στη στιγμή
PLUS

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου: Αλλαγή στη στιγμή

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου: Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά, αλλά υπάρχει κάτι που εξακολουθεί να είναι ίδιο. Η ανάγκη μας να την απολαύσουμε παρέα με τους αγαπημένους μας φίλους.

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου: Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά, και ακόμα και αν δεν μοιάζει με καμία άλλη, υπάρχει κάτι που εξακολουθεί να είναι ίδιο. Η ανάγκη μας να την απολαύσουμε παρέα με τους αγαπημένους μας φίλους, ιδανικά σε κάποια μεγάλη βεράντα ή σε ένα άνετο σαλόνι, πίνοντας δροσιστικά, σπιτικά ποτά. Έχετε καλέσει, λοιπόν, φίλους μετά από πολύ καιρό στο σπίτι -ποια είναι τα δύο βασικά πράγματα που χρειάζεται να έχετε κατά νου; Το τι θα πιείτε -ιδανικά κάτι που γίνεται εύκολα και γρήγορα με σίγουρη επιτυχία- αλλά και πώς να φρεσκάρετε το σπίτι, για να νιώσετε κι εσείς καλύτερα, αλλά και για να υποδεχτείτε τους φίλους σας με ανανεωμένη διάθεση.

Για το πρώτο, τη λύση δίνουν πολλές γρήγορες συνταγές στο ίντερνετ με καλοκαιρινά κοκτέιλ. Όσο για το δεύτερο, παρακάτω θα βρείτε το κατάλληλο deco inspiration για να απολαύσετε τα ζεστά ανοιξιάτικα βράδια που έρχονται, όπως τους αξίζει. Επενδύστε σε καθρέφτες. Οι καθρέφτες εκτός του ότι «προσθέτουν» βάθος στο χώρο που βρίσκονται και τον μεγαλώνουν, προσδίδουν ένα Grand ύφος και διακοσμούν απλά και κομψά το δωμάτιο όπου τοποθετούνται.

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου: Διακόσμηση, το παν

Για ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά μεγέθη και να τους ακουμπήσετε πάνω σε τραπέζι ή και στο πάτωμα. Γεμίστε τα βάζα σας με φρέσκα λουλούδια. Τα λουλούδια στο σπίτι προσφέρουν ζωντάνια, δίνουν χρώμα και άρωμα φρεσκάδας στο χώρο. Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα κάνετε την απαραίτητη βόλτα για προμήθειες, μη ξεχάσετε να προσθέσετε στη λίστα σας ένα μπουκέτο λουλούδια.

Προσθέστε ωραίες λεπτομέρειες

Για να ανανεώσετε το χώρο σας, δε χρειάζεται να κάνετε ριζικές αλλαγές -αρκεί να επενδύσετε σε ωραίες λεπτομέρειες, όπως ένα ψάθινο σουπλά ή ξύλινες επιφάνειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως διακοσμητικά ή ως πλατό σερβιρίσματος.

Προτιμήστε ανοιχτόχρωμα υφάσματα

Το βασικό κόλπο για ένα φωτεινό σπίτι, ακόμα και όταν αυτό δεν είναι ευήλιο, είναι τα ανοιχτά χρώματα στους τοίχους αλλά και στα υφάσματα. Ριχτάρια και μαξιλαροθήκες σε λευκές και γενικότερα ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα φωτίσουν τους χώρους και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Και τόσο απλά μπορείτε να ζήσεις Grand την κάθε στιγμή.

Δείτε ακόμη

Συνταγή για το απόλυτο καλοκαιρινό και δροσιστικό μοχίτο
Βοηθούν τα κλιματιστικά στη διάδοση του κορονοϊού;
Η βιταμίνη D ρίχνεται στη μάχη κατά του κορονοϊού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις