alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πουλής – Πολάκης: Η απάντηση για την κατάσχεση των λογαριασμών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πουλής – Πολάκης: Η απάντηση για την κατάσχεση των λογαριασμών

Πουλής - Πολάκης: Ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ προχώρησε σε συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών του Παύλου Πολάκη.

Πουλής – Πολάκης: Εξαλλος ο Παύλος Πολάκης με το μπλοκάρισμα των λογαριασμών του από τον Σταμάτη Πουλή, που διεκδικεί αποζημίωση από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας μετά από απόφαση δικαστηρίου που καταδίκασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για εξύβριση, απάντησε στο γνωστό του ύφος, στον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Σημειώνεται ότι όπως έγραψε στο facebook ο κ. Πουλής έκανε συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών του Παύλου Πολάκη, καθώς ο βουλευτής υποχρεούται να του καταβάλει 3.607 ευρώ για αποζημίωση και να διαγράψει από το προφίλ του στο Facebook, την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση που είχε κάνει σε βάρος του. Ακόμα να δημοσιεύσει στο προφίλ του και την καταδικαστική για αυτόν απόφαση του δικαστηρίου.

“Σταμάτη Πουλή: Η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε πιο γρήγορα πως εγώ είμαι υβριστής σου επειδή σε είπα λαμόγιο, παρά για τις κατηγορίες ότι εσύ έκλεψες δημόσιο χρήμα, όπως αναφέρεται και στις κακουργηματικες διωξεις που εκκρεμούν σε βάρος σου, σύμφωνα με τις οποίες:

– διόρισες παράνομα 23 συνεργάτες του Γεωργιάδη ως εργαζόμενους στη δομή οροθετικών του ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλους 70 παλιότερα ρουσφέτια άλλων

– τάιζες με 12,5 ευρώ τη μερίδα τη φακή τους οροθετικούς και έκανες συντήρηση του κτιρίου της δομής με 150.000 ευρώ το χρόνο κάνοντας τα ανάθεση στο μπατζανάκη σου !!!

-βρέθηκαν 250.000 ευρώ σε λογαριασμό σου που δεν μπορούσες να δικαιολογήσεις,

-η γυναίκα σου υπέγραφε όλες τις συμβασεις της διαφημιστικής δαπάνης σε ανύπαρκτα σάιτ και ΜΜΕ
….και αλλά πολλά .

Έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη πως πρέπει πιο γρήγορα να τιμωρησει εμένα επειδή σε “έβρισα” (γιατί την αγωγή που μου έκανες για συκοφαντική δυσφήμηση ΔΕΝ τη δέχθηκε μετά τα στοιχεία που προσκόμισα) και όρισε να σε αποζημιώσω με 3.000 ευρώ με τους τόκους 3.500 !!(φωτό 1)

Λοιπόν ΑΚΟΥ ανθρωπάκι:

Την απόφαση την είχες από το Νοέμβριο και ακόμα δεν μου έχεις κοινοποιήσει γιατί φοβάσαι την αναίρεση. Αντ’ αυτού μου μπλόκαρες τους λογαριασμούς μου για το ποσό αυτό, χωρίς να έχει γίνει καμία κατάσχεση!

Σε ΠΡΟΚΑΛΩ (επειδή εγώ σέβομαι τις αποφασεις της ελληνικής δικαιοσύνης) αν έχεις ΤΣΙΠΑ επάνω σου να έρθεις σε ημέρα που θα συμφωνήσουμε στο περιστύλιο της Βουλης να σου δώσω τα χρήματα σε κέρματα των 10, 20 και 50 λεπτών όση είναι και η ονομαστική αξία σου!!!

Περιμενω να μου ορίσεις την ημέρα, μόνο πεσμου το καμία εβδομάδα πιο πριν για να μαζέψω τα ψιλά. Αν ντρέπεσαι να έρθεις (πράγμα δύσκολο) πεσμου να τα δώσω του ΑΔΩΝΗ που έχει διορίσει τη γυναίκα σου στο γραφείο του συνεργάτη του. Μια οικογένεια είστε άλλωστε …

Υπάρχει και η δυνατότητα να σου τα δώσω σε αντίστοιχης αξίας φακές που σου αρέσουν πολύ… Έχω κάτι φιλους στην Εγκλουβη Λευκάδας που βγάζουν τις καλύτερες φακές στη χώρα!!!

Παυλος Πολάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, πρ. αναπληρ Υπ. Υγείας.

ΥΓ 1 Δεν βγήκες και βουλευτής παρά τα εξοδα που έκανες, απολύθηκες και από το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά τις διώξεις που σου άσκησε η δικαιοσύνη και δεν μπορείς να συμμετέχεις στο γλέντι που γίνεται τώρα όποτε έχεις ανάγκη τα 3.500 χιλιάρικα ….

ΥΓ 2 Ααα και που’ σαι: Ή μου ζητάς δημοσίως συγγνώμη γιατί στην πρώτη ανάρτησή σου (φωτό 2) έγραψες πως καταδικάστηκα για συκοφαντίες, πράγμα που ξέρεις καλά ότι δεν ισχύει διότι τα 3.000 σου επιδικάστηκαν επειδή σε είπα τσογλανι και λαμόγιο (αντί για τα 100.000 που ζήταγες για την δήθεν “συκοφάντηση”). Ή αλλιως η δική μου αγωγή κατατίθεται άμεσα για τα ψέμματα που λες μετά και από το εξώδικο(φωτό 3-4-5)που παρέλαβες!!!

(Και τα λεφτά που θα μου επιδικασθούν θα πάνε στο Νοσοκομείο Χανίων γιατί δεν καταδέχομαι να πάρω χρήματα που ενδέχεται να είναι βρώμικα! )

Περιμένω μέρα και ώρα για το ραντεβού….

Δείτε ακόμη

Τα καταφέραμε! Τέλος η ενημέρωση, το συγκινητικό αντίο Τσιόδρα
Δέκα νέα κρούσματα, ένας θάνατος σήμερα στη χώρα
Σύψας: Έχουμε τον δεύτερο καλύτερο R0 στην Ευρώπη, αλλά ο ιός μπορεί να μεταδοθεί σαν πυρκαγιά