Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πατουλίδου κοστούμι: Δε φοβάται τα fluo και το δείχνει
LIFESTYLE

Πατουλίδου κοστούμι: Δε φοβάται τα fluo και το δείχνει

Πατουλίδου κοστούμι: Φόρεσε ένα fluo κοστούμι στην πιο αναπάντεχη απόχρωση, δεν είναι η πρώτη φορά που η αντιπεριφερειάρχης κάνει μια τολμηρή ενδυματολογική εμφάνιση.

Πατουλίδου κοστούμι: Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δε φοβάται το χρώμα. H Boύλα Πατουλίδου φόρεσε ένα κοστούμι στην πιο αναπάντεχη απόχρωση. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σε επίσημη επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε στο Βελλίδειο μαζί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου. Η αντιπεριφερειάρχης έκλεψε τις εντυπώσεις με το ολόσωμο σύνολό της στη fluo απόχρωση του lime. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βούλα Πατουλίδου έχει τολμήσει να κάνει μια εμφάνιση φορώντας κάποια έντονη απόχρωση του κίτρινου. Την είχαμε δει με καναρινί παλτό και ασορτί γούνινες μανσέτες, ανήμερα των Φώτων τον Ιανουάριο του 2019, όπου είχε παρεβρεθεί στην τελετή του αγιασμού των υδάτων και εκείνο ήταν επίσης ένα εξαιρετικά φωτεινό look.

Αυτή τη φορά, το σύνολό της ήταν ένα total lime που αποτελείται από σακάκι, παντελόνι και τοπ στην ίδια τολμηρή απόχρωση. Πώς μπορώ να φορέσω ένα τόσο έντονο χρώμα αν δεν είμαι fan του total look; H αλήθεια είναι πως δεν μπορεί κάθε γυναίκα να υποστηρίξει τα πάντα. Μπορεί να μας αρέσει να τα βλέπουμε αλλά αισθανόμαστε ότι θα θέλαμε να το υιοθετήσουμε κάπως διαφορετικά. Παράλληλα θα θέλαμε να μπορέσουμε και να το υποστηρίξουμε. Δηλαδή, να ταιριάζουν με το στυλ και το χαρακτήρα μας. Και αυτό είναι το σωστό: να φιλτράρουμε, να κρίνουμε και να κάνουμε δική μας την κάθε πρόταση της μόδας.

γράφει η Έλενα Φάκου

Πατουλίδου κοστούμι: Τόλμησε total lime look

Αν λοιπόν σου αρέσει κάποιο έντονο χρώμα αλλά δεν θέλεις να το φορέσεις από την κορυφή ως τα νύχια, τότε επίλεξε ένα μόνο κομμάτι για την εμφάνισή σου. Ακόμα πιο ασφαλής επιλογή είναι να το φορέσεις ως αξεσουάρ: δεν υπάρχει τίποτα πιο elegant από ένα μαύρο κοστούμι συνδυασμένο με ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες, ενώ και τα μοτίβα, όπως το animal print είναι προτιμότερο να τα φορέσεις σε μαντήλι ή να τα κρατήσεις ως σχέδιο σε τσάντα παρά να τα υιοθετήσεις σε ολόσωμα look που μπορεί να έχουν και ένα στυλιστικό ρίσκο κάποιες φορές. Επομένως μην φοβάσαι το χρώμα ή το εμπριμέ, αλλά βρες τον δικό σου προσωπικό τρόπο να το ενσωματώσεις στο στυλ σου.

Δείτε ακόμα

H Mάρα Ζαχαρέα φόρεσε το must have κοστούμι που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα
Σέξι, όλο νάζι – Η Σπυροπούλου ποζάρει στην αγαπημένη της παραλία
Γιώργος Μαυρίδης για τα στούντιο tatoo: “Μας οδηγείτε στην καταστροφή”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις