Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου μαγιό: Στην παραλία με το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι
LIFESTYLE

Σπυροπούλου μαγιό: Στην παραλία με το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι

Σπυροπούλου μαγιό:  Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφτηκε την αγαπημένη της παραλία στη Βουλιαγμένη και πόζαρε με νάζι.

Σπυροπούλου μαγιό: Τον καυτό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις προηγούμενες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις πρόβες για το «Just The 2 Of Us» για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφτηκε λοιπόν την αγαπημένη της παραλία στη Βουλιαγμένη και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, δείχνοντας πόσο όμορφα και ξέγνοιαστα πέρασε. Όπως θα δείτε, η παρουσιάστρια έχει αδυνατίσει αρκετά και φαίνεται πολύ ανανεωμένη!

Η «Queen Ντίνα», όπως τη φωνάζουν οι θαυμαστές της, βρέθηκε στην παραλία και δεν σταμάτησε τα νάζια. Με αυτά άλλωστε την αγαπήσαμε όλοι και κυρίως ο αντρικός πληθυσμός.

Απολαύστε την:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ντεκολτέ που “ζάλισε”

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε λίγες ημέρες πριν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για πολλά με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ανθρώπους από εκπομπές που άλλα της έλεγαν στο τηλέφωνο και άλλα έλεγαν μετά δημόσια στην τηλεόραση. «Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου, αλλά λέω μήπως πρέπει να πάω σε μια εκπομπή να τα βάζω;», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχουν γίνει χίλια δυο. Δηλαδή “θα έρθεις στην εκπομπή;”, με μήνυμα, “ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης”, άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση». Για να συμπληρώσει: «Δεν με έχουν καλέσει κάπου και να μην έχω πάει. Αν μου πει κάποιος έχουμε κάτι να πούμε, μπορεί να πάω». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε επίσης πως θα ήθελε να παρουσιάσει στην τηλεόραση μια εκπομπή μαγειρικής.«Είμαι οκτώ χρόνια στην τηλεόραση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά εγώ καλά νιώθω. Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική στην τηλεόραση ή κάτι με συγκεκριμένο φορμάτ. Όχι να μαγειρεύω εγώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις