Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γερμανία 2 – Αγώνες: Μάχες επιβίωσης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γερμανία 2 – Αγώνες: Μάχες επιβίωσης

Γερμανία 2 - Αγώνες: Ξεχωρίζουν οι αγώνες της ουράς, με μόλις 7 ματς να απομένουν και 10 ομάδες σε απόσταση 5-6 βαθμών στη γραμμή της επικίνδυνης ζώνης!

Γερμανία 2 – Αγώνες: Οι συνεχείς αγώνες θα είναι στην ημερήσια διάταξη στη Γερμανία τόσο στην Μπουντεσλίγκα, όσο και στην Τσβάιτελιγκα, έτσι έχουμε και σήμερα αγωνιστική, το πρώτο μέρος του προγράμματος της 28ης μέρας. Ξεχωρίζουν πλέον οι μάχες της ουράς, αφού με μόλις 7 ματς να απομένουν είναι 10 ομάδες σε απόσταση 5-6 βαθμών στη γραμμή της επικίνδυνης ζώνης!

Το “εξάποντο” σωτηρίας μεταξύ Βίχεν και Σαντχάουζεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον απόψε, ενώ και στο Ρέγκενσμπουργκ – Νυρεμβέργη το αποτέλεσμα μπορεί να διαφοροποιήσει πολύ τους φετινούς στόχους των δύο αντιπάλων!  Αναλυτικά τα ματς της ημέρας: 

Γερμανία 2 – Αγώνες: Ρέγκενσμπουργκ – Νυρεμβέργη

Γερμανία 2 – Αγώνες: Η Ρέγκενσμπουργκ έφερε ισοπαλία 0-0 με την Σαντχάουζεν σε ένα ματς το οποίο φάνηκε πως το έπαιξε ως διαδικαστικού χαρακτήρα, όχι επειδή κάτι ζητούσε από αυτό. Η Νυρεμβέργη έβγαλε νευρικότητα και φλυαρία στο παιχνίδι της στο 1-1 με την Αουε, έχανε και ισοφάρισε ενώ είχε και δοκάρι για την πλήρη ανατροπή, κάτι που δεν κατάφερε εντέλει και έτσι μένει ακόμα σε επικίνδυνη θέση στην επικίνδυνη ζώνη. Μόνο γνώριμες απουσίες για την γηπεδούχο, στην οποία επιστρέφει ο βασικός σέντερ μπακ Ναχράινερ. Στη Νυρεμβέργη θα λείψει ο βασικός στράικερ Φράι (4 γκολ) και οι σέντερ μπακ Μιλ και Μαργκράιτερ. Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Ματένια.

Γερμανία 2 – Αγώνες: Βίχεν – Σαντχάουζεν

Γερμανία 2 – Αγώνες: Επέστρεψε στο μονοπάτι των κακών αποτελεσμάτων η Βίχεν, έχασε 1-0 από τη Χάιντενχαϊμ. Ετσι παρέμεινε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, την έπιασε στη βαθμολογία και η Νυρεμβέργη ενώ έχει μειώσει στο -4 και η Βέρντερ. Η Σαντχάουζεν πάλεψε για το καλύτερο με την Ρέγκενσμπουργκ, αλλά περιορίστηκε σε ένα άβολο 0-0. Πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και έχει “πρόγραμμα-γολγοθά” στη συνέχεια. Τιμωρία στην Βίχεν για τον εξτρέμ Αϊγκνερ, τραυματίας ο μπακ Μρόβτσα. Επιστρέφουν οι κεντρικοί μπακ Ρέκερ και Μόκενχαουπ. Για τη Σαντχάουζεν επιστρέφουν ο αμυντικός Ντίκμαϊερ και ο επιθετικός Μπουχαντούζ, πάγια εκτός οι επιθετικοί Ενγκελς, Γκίσλασον, Ζένγκα.

Γερμανία 2 – Αγώνες: Γκρόιτερ Φιρτ – Όσναμπρικ

Γερμανία 2 – Αγώνες: Έχει πάρει ανάσες η Γκρόιτερ, πολύτιμες αυτόν τον καιρό του σταμάτα/ξεκίνα στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Δεν είχε ματς το Σαββατοκύριακο, εν αντιθέσει με την Οσναμπρικ που έχασε 2-4 εντός από το Αννόβερο. (αν και είχε προηγηθεί δις). Επιστρέφουν για την Γκρόιτερ οι Κεϊτά-Ρουέλ και Ερνστ σε επίθεση και μεσαία γραμμή αντίστοιχα, απουσιάζει ο σέντερ μπακ Μαβράι. Πλήρης η Όσναμπρικ.

Γερμανία 2 – Αγώνες: Άουε – Ντάρμσταντ

Γερμανία 2 – Αγώνες: Πήρε βαθμό 1-1 στη Νυρεμβέργη η Αουε και έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για πλέι οφ ανόδου. Κάτι πάντως που φαντάζει ως ένα μικρό θαύμα για να επιτευχθεί. Η Ντάρμσταντ ξέσπασε στη Σαν Πάουλι 4-0, αλλά τα 3/4 γκολ μπήκαν μετά το 74’, βαρετό ματς ήταν ως το τελευταίο τέταρτο. Τιμωρημένος ο κάπτεν Μένελ (βασικός γκολκίπερ). Θα παίξει για την Αουε ο Γέντρους που έχει αγωνιστεί ελάχιστα την τελευταία πενταετία! Στην Ντάρμσταντ λείπει μόνο ο βασικός σέντερ μπακ Χεν.

Δείτε ακόμη

Η Bundesliga μπαίνει στην πιο κρίσιμη στροφή

Der Klassiker: Ντέρμπι τίτλου!

Το οικονομικό, οι Λαουτάρο-Πίανιτς και ο Νεϊμάρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις