Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Aνασύνταξη στον ΠΑΟΚ: Νέοι παίκτες στο στόχαστρο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Aνασύνταξη στον ΠΑΟΚ: Νέοι παίκτες στο στόχαστρο

Aνασύνταξη στον ΠΑΟΚ: Νέα φιλοσοφία, ένα γερό ξεκαθάρισμα και να κατεβάσει τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών ψάχνει ο δικέφαλος.

Aνασύνταξη στον ΠΑΟΚ: Νέοι παίκτες στο στόχαστρο, παραμονές κάποιων άλλων, έλευση Σαββίδη, αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή. Όλα αυτά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αρχίζουμε με το θέμα του Βραζιλιάνου Μαουρίσιο. Μετά τον τραυματισμό του απο τον περασμένο Νοέμβριο, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με το συμβόλαιό του. Οι καλά γνωρίζοντες όμως μέσα από τον ΠΑΟΚ, θεωρούν απίθανο ο παίκτης να συνεχίσει στον Δικέφαλο. Πάντως, σε σχετικές του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος εξυμνεί το κλίμα της ομάδος και το πόσο ευχαριστημένος είναι. Άλλωστε, θέλει να υπερασπιστεί και το συμβόλαιο των 600 περίπου χιλιάδωνν ευρώ, που απαιτείται για την παραμονή του. Τώρα το νούμερο αυτό σίγουρα θεωρείται υψηλό για τον ΠΑΟΚ. Ο Εσίτι είναι εκτός σχεδιασμού. Ο Βέρνμπλουμ επίσης με το ένα πόδι έξω. Κάποιοι άλλοι δεν έδειξαν φέτος και τα καλύτερα στοιχεία. Έχουμε και τον Ντάγκλας Αουγκούστο που αποτελεί μια πιθανή λύση, χωρίς φυσικά να έχει πείσει αλλά και ο Μίσιτς που όλα δείχνουν ότι τα αξίζει τα 2 εκατ ευρώ, προκειμένου να συνεχίσει.

Η νέα φιλοσοφία του ΠΑΟΚ, είναι να κατεβάσει τον μέσο όρο της ηλικίας και να κάνει σε γενικές γραμμές ένα ολοκληρωτικό ξεκαθάρισμα. Όλα αυτά όμως πρέπει να συμβούν πολύ γρήγορα. Ακόμη και το πιθανό συμβόλαιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου μπορεί να μην αγνοηθε. Αν αυτό κυμαίνεται γύρω στις 300.000 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή όμως πρέπει να ξεκαθαριστούν πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με την θέση του Βρύζα, την θέση του Άμπελ Φερρέϊρα και πολλών άλλων. Γιατί με το να κάνει ο καθένας ότι θέλει και ειδικά σε αυτή την χρονική στιγμή μόνο κακό δημιουργεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι μέρες πλησιάζουν. Οι περισσότερες ομάδες έχουν αρχίσει πιο εντατικές προπονήσεις και πρέπει άπαντες με την επανέναρξη να δείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στα πλέι οφφ και όχι μόνο. Γι’ αυτό οι γρήγορες και σωστές αποφάσεις επιβάλλονται άμεσα.

Δείτε ακόμα

Winmasters: Θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα στο Klassiker;
Μάχη αιωνίων αντιπάλων με το μυαλό στον τίτλο
Χωρίς αύριο το μπάσκετ για τον ΠΑΟΚ – Ψάχνουν χορηγούς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις