Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλικό πρωτάθλημα – κορονοϊός: Σε λιγότερο από ένα μήνα θέλουν την επανέναρξη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλικό πρωτάθλημα – κορονοϊός: Σε λιγότερο από ένα μήνα θέλουν την επανέναρξη

Ιταλικό πρωτάθλημα - κορονοϊός: Τελειώνει σε λίγες ημέρες το πρωτόκολλο που περιμένουν όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές για την επανεκκίνηση του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Ιταλικό πρωτάθλημα – κορονοϊός: Τελειώνει σε λίγες ημέρες το πρωτόκολλο που περιμένουν όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές για  την επανεκκίνηση του Ιταλικού πρωταθλήματος. Ήδη όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους και πιστεύεται ότι τελικά μέχρι 20 Ιουνίου θα αρχίσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Άλλωστε μέσα σε 48 ώρες το πολύ από την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το πρωτόκολλο αυτό θα παρουσιαστεί στην Ιταλική Κυβέρνηση. Αλλά ας δούμε αναλυτικά τι θα γίνει ακριβώς και το σχέδιο που υπάρχει για να
λειτουργήσει το όλο εγχείρημα για το Ιταλικό πρωτάθλημα.  Όταν μια ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας, οι παίκτες της θα παραμένουν σε απομόνωση και το λεωφορείο που θα πρέπει να πάρουν, θα έχει απολυμανθεί. Ακόμη μπορούν να ταξιδέψουν σε ξεχωριστό βαγόνι, αν πρέπει να επιβιβαστούν σε τρένο. Τώρα αν χρειαστεί μετάβαση αεροπορικώς με τσάρτερ, τότε το λεωφορείο θα παραλαμβάνει την αποστολή μέσα από τον αεροδιάδρομο και ΜΟΝΟ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο αναμένεται να αλλάξουν τα πράγματα. Περνάμε τώρα στο άλλο σκέλος. Όταν η αποστολή χρειάζεται και πρέπει να καταλύσει σε ξενοδοχείο, οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη, α μπαίνουν από ξεχωριστή είσοδο, έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τους υπόλοιπους που θα διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο. Τώρα αν κάποιος βρεθεί θετικός στην κορονοϊό και είναι ποδοσφαιριστής η μέλος της ομάδας, θα μπαίνει σε απομόνωση για 14 μέρες ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν κανονικά να προπονούνται. Απλά στην περίπτωση αυτή τα τεστ σε όλους θα γίνονται ακόμη πιο συχνά, γιατί πιθανόν κάποιος να είχε μολυνθεί.

Ιταλικό πρωτάθλημα – κορονοϊός: Γρήγορα τεστ για τις ομάδες αναζητούν

Το μόνο τώρα που προσπαθεί να βρει η Ιταλική ομοσπονδία είναι να ανακαλύψει κάποια τεστ που θα δίνουν άμεσες απαντήσεις σε χρονικό διάστημα που θα είναι λιγότερο από μισή ώρα. Έτσι και την εικόνα της ομάδος θα έχουν πολύ πιο γρήγορα, αλλά και οι προσπάθειες που κάνουν θα αποδώσουν σύντομα —πιστεύουν —καρπούς.  Άλλωστε υπάρχει μείωση κρουσμάτων και όσο περνούν οι μέρες τα μηνύματα γίνονται πολύ πιο καλύτερα. Άρα η αισιοδοξία είναι δικαιολογημένη και όλα δείχνουν ότι γύρω στις 20 Ιουνίου θα έχουμε την ποδοσφαιρική έναρξη των ….γειτόνων μας.

Δείτε ακόμη

Ντόρτμουτ και Μπάγερν εντυπωσίασαν.
Θερμό ιταλικό πρωτάθλημα
Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις