Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κ5ΝΒΑ: Συζητήσεις για επανεκκίνηση στην Disney!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κ5ΝΒΑ: Συζητήσεις για επανεκκίνηση στην Disney!

Κ5ΝΒΑ: "Προτεραιότητά μας η υγεία και η ασφάλεια των παικτών και όσων εμπλέκονται με το παιχνίδι".

Κ5ΝΒΑ: Επίσημες διερευνητικές συνομιλίες με την Disney για να συνεχιστεί η σεζόν με συνεχή ματς στις εγκαταστάσεις της και το DIsney World Sports Complex της Φλόριντα ξεκίνησαν οι άνθρωποι του ΝΒΑ και ο ίδιος ο Κομισάριος Σίλβερ. “Προτεραιότητά μας η υγεία και η ασφάλεια των παικτών και όσων εμπλέκονται με το παιχνίδι”, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του οργανισμού, ο Μάικ Μπας.

Η κανονική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στο ΝΒΑ, με τους Μπακς του Γιάννη να οδηγούν την κούρσα στην Ανατολή και τους Σέικρς του “βασιλιά” Λεμπρόν στη Δύση.

Ο Γιούιν θετικός σε κορωναϊό

Σε τεστ ανίχνευσης κορωναϊού υποβλήθηκε ο άλλοτε ηγέτης σέντερ των Νικς, ο Πατ Γιούιν που έχει αγωνιστεί σε τρομερά υψηλό επίπεδο για 17 χρόνια στο ΝΒΑ. Ο 57χρονος 11 φορές All Star το γνωστοποίησε μέσω twitter και υπογράμμισε πως η ασθένεια είναι σοβαρή και σε καμία περίπτωση δεν το παίρνει ελαφρώς.Ο Γιούιν είναι πλέον προπονητής και οδηγεί από τον πάγκο την κολεγιακή ομάδα του Τζορτζταουν. Από το πανεπιστήμιο εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει πως ο Γιούιν είναι σε Καραντίνα σε τοπικό νοσοκομείο και από τεστ που διεξήχθησαν αποδείχτηκε πως ήταν και ο μόνος με τον κορωναϊό στο αίμα του.

Δείτε ακόμη

Basket League: Άνοδος Διαγόρα, στον πάγο ο Ολυμπιακός

Γκλάντμπαχ: Με …φωτοκόσμο στο ματς με τη Λεβερκούζεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις