Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / NBA: Αποχαιρετισμός στον προπονητή των Γιούτα Τζαζ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

NBA: Αποχαιρετισμός στον προπονητή των Γιούτα Τζαζ

NBA: Ο Τζέρι Σλόαν, ο θρυλικός προπονητής των Γιούτα Τζαζ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών μετά από μεγάλη μάχη με το Πάρκινσον.

NBA: Μία φιγούρα κοινά αποδεκτή στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ δεν είναι πια εν ζωή. Ο Τζέρι Σλόαν, ο θρυλικός προπονητής των Γιούτα Τζαζ που τους οδήγησε σε δύο τελικούς ΝΒΑ (χαμένοι και oι δύο από τους Μπουλς του Τζόρνταν) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών μετά από μεγάλη μάχη τα τελευταία χρόνια με το Πάρκινσον. Ο Σλόαν ως παίκτης είχε λάμψει ως γκαρντ σους Μπάλτιμορ Μπούλετς και τους Σικάγο Μπουλς 1965-1976 και στη συνέχεια αφοσιώθηκε στην προπονητική όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ως δεύτερος στον πάγκο των Μπουλς τη σεζόν 1978-79 και head coach 1979 έως το 1982! Τη μεγάλη επιτυχία την έκανε με τη Γιούτα, όμως. Με τους Τζαζ έφτασε μια ανάσα παό τον τίτλο το 1997 και το 1998 αλά έχασε από τους “δικούς” του Μπουλς τους GOAT Μάικλ Τζόρνταν.

NBA: Οι αποστολές στη μετά κορωναϊό εποχή

Το προσεχές 10ήμερο αναμένεται να ανακοινώσει ο Κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ το πλάνο του για τη συνέχεια της σεζόν 2019-20. Στόχος παραμένει να συγκεντρωθούν οι ομάδες της Ανατολής στη Φλόριντα και εκείνες της Δύσης στο Λας Βέγκας και να παιχτούν σε ελεγχόμενο περιβάλλον, αλλά σύμφωνα με τον πλέον έγκριτο ΝΒΑερ δημοσιογράφο, Μαρκ Στάιν, οι αποστολές θα έχουν ένα τεράστιο περιορισμό, κάθε ομάδα να μειώσει τον αριθμό των μελών της αποστολής της από τους 50-55 στους 35 το πολύ! Ετσι, πολλοί θα αναγκάζονται να μείνουν εκτός δράσης με ότι αυτό συνεπάγεται (φροντιστές, σεφ, ειδικοί γυμναστές, κ.λπ.)!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ΝΒΑ θα έχουμε σε φουλ δράση από τα μέσα Ιουλίου, ενώ υπάρχει σκέψη ψαλίδισμα του προγράμματος στον α’ γύρο των πλέι οφ, αυτό όμως μένει να φανεί τις αμέσως επόμενες μέρες όταν και θα παρουσιαστεί το πλάνο που απεργάζεται ο Σίλβερ.

Δείτε ακόμη

Λατινοαμερικάνικη ποδοσφαιρική απελπισία
Ιταλία: «Στρέβλωση» καταγγέλλουν οι ποδοσφαιριστές
Κόκε και Ροναλντίνιο, βίοι παράλληλοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις