Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανικό πρωτάθλημα: Οριακές καταστάσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανικό πρωτάθλημα: Οριακές καταστάσεις

Γερμανικό πρωτάθλημα: Με το οριακό 1-0 επιβλήθηκε η Χάιντενχαϊμ της Βέχεν στο ένα από τα δύο χθεσινά ματς που άνοιξαν την αυλαία στην γερμανική Τσβάιτελιγκα

Γερμανικό πρωτάθλημα: Με το οριακό αλλά απόλυτα δίκαιο 1-0 επιβλήθηκε η Χάιντενχαϊμ της Βέχεν στο ένα από τα δύο χθεσινά ματς που άνοιξαν την αυλαία στην γερμανική Τσβάιτελιγκα. Το τέρμα που έκρτινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μορ στο 70’ αν και η γηπεδούχος ομάδα είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα. Στο άλλο παιχνίδι της μέρας, η Νυρεμβέργη βρέθηκε να χάνει, από το τέρμα του Ναζάροφ, αλλά με το …αυτογκόλ ποίημα και γονατιά στο “γάμα” από τον Γκόντερ στο 63’ ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Τέλος το αήττητο σερί της -ουσιαστικά αδιάφορης βαθμολογικά- Ντάρμσταντ, με μετριότατη εμφάνιση έχασε δίκαια 2-0 από την Καρλσρούη εκτός έδρας. Η Σαν Πάουλι δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε 1-0 το εμπόδιο της Νυρεμβέργης και παραμένει άνετα μακριά από περιπέτειες σωτηρίας. Καλό το κλίμα στη γηπεδούχο του κόουτς Γραμμόζη, όμως στη Σαν Πάουλι ο έτερος Ελληνας, ο στράικερ και τοπ σκόρερ Διαμαντάκος (8 γκολ) αρπάχτηκε με τον προπονητή του όταν έγινε αλλαγή και είναι άγνωστο αν αγωνιστεί απόψε. Με προβλήματα και απουσίες στην άμυνα η Νταρμσταντ (Βίτεκ, Χεν, Μπάντερ, Χολαντ)!

Γερμανικό πρωτάθλημα: Οσναμπρικ-Ανόβερο

Με τέρμα στο 94’ γλίτωσε την ήττα με την Αρμίνια 1-1 και πανηγύρισε έντονα έναν βαθμό από το πουθενά η Οσναμπρικ αφού τη κράτησε στο +2 από τις περιπέτειες. Το Ανόβερο προέρχεται από αγωνιστική απραξία 2,5 μηνών (δεν έπαιξε με την Ντιναμο Δρέσδης λόγω κρουσμάτων κορωναϊού). Στο ντέρμπι της Κάτω Σαξονίας η Οσναμπρικ πάει με περισσή αυτοπεποίθηση, ενώ στο Ανόβερο υπάρχει δίψα για ποδόσφαιρο, όλα συντείνουν πως πάμε για ένα σπουδαίο παιχνίδι! Απουσιάζουν τα σοβαρά προβλήματα εκατέρωθεν.

Σαντχάουζεν-Ρέγκενσμπουργκ

Έχασε 3-1 από την Αουε και είναι πια με τη βούλα σε τραγικό σερί και υποψήφια για εμπλοκή σε περιπέτειες υποβιβασμού η Σάντχαουζεν. Πάντως δεν μπόρεσε να δείξει κάτι στο παιχνιδι αυτό, αφού από λάθος απόφαση του ρέφερι έπαιξε από το 4’ με παίκτη λιγότερο! Η Ρέγκενσμπουργκ έπαιξε ρέστα σε ένα χαμένο ματς με το Κίελο και από 2-0 που έχανε πήρε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας. Παραμένει στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη πάντως. Εκτός μάχης ο τιμωρημένος ηγετικός αμυντικός Ντίκμαϊερ (26 συμ.) στη γηπεδούχο που παίζει ρέστα σωτηρίας στα επόμενα τρία ματς. Επιστρέφει ο τοπ σκόρερ Μπέρενς (11 γκολ) όμως! Στην Ρέγκενσμπουργκ τιμωρημένος ο μπακ Νάχραϊνερ (25 συμ.) και 1-2 ερωτηματικά ακόμα σε κέντρο και επίθεση (Τζορτζ 23/4, Σνάιντερ 13/2).

Δείτε ακόμη

Λατινοαμερικάνικη ποδοσφαιρική απελπισία
Ιταλία: «Στρέβλωση» καταγγέλλουν οι ποδοσφαιριστές
Κόκε και Ροναλντίνιο, βίοι παράλληλοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις