Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Χανιά: Στην Κρήτη ο πρωθυπουργός για το μνημόσυνο του πατέρα του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Χανιά: Στην Κρήτη ο πρωθυπουργός για το μνημόσυνο του πατέρα του

Μητσοτάκης Χανιά: Την Κυριακή θα τελεστεί μνημόσυνο στην Κρήτη.

Μητσοτάκης Χανιά: Στα Χανιά θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στα Χανιά για την τέλεση του μνημόσυνου, την Κυριακή, για τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μαζί του θα είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη. Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ ο Πρωθυπουργός δεν αναμένεται να συναντηθεί με τοπικούς φορείς.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε σε ηλικία 99 ετών, τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Μαΐου 2017. Πέθανε πέντε χρόνια και 23 μέρες μετά τη σύντροφο της ζωής του, Μαρίκα Μητσοτάκη ενώ έχουν θαφτεί στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Χθες, Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια στάση στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την εκκλησία στη μνήμη του πατέρα του, Κώστα Μητσοτάκη, το όνομα του οποίου έχει δώσει και στον γιο του. Στη συνέχεια, φορώντας μάσκες και συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, επισκέφθηκε το Εθνικό Θέατρο. Εκεί τον περίμενε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της κρατικής σκηνής, Δημήτρης Λιγνάδης, με τον οποίο αντήλλαξαν χαιρετισμό με τους… αγκώνες. Εκεί βρισκόταν και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, αρμόδιος για τον σύγχρονο πολιτισμό, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Δείτε ακόμη

Το ευχαριστώ Μητσοτάκη στους εκπαιδευτικούς

Χαμός με Πρετεντέρη & Φώφη: “Το κομμωτήριο και ο υβριστής που χρεοκόπησε τη χώρα”

Κυριάκος & Μαρέβα: Οι τρυφερές ευχές στον εορτάζοντα γιο τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις