Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βικτώρια Καρύδα σήμερα: Η βόλτα με τον γιο και το απίστευτο κορμί της
LIFESTYLE

Βικτώρια Καρύδα σήμερα: Η βόλτα με τον γιο και το απίστευτο κορμί της

Βικτώρια Καρύδα σήμερα: Η Βικτώρια Καρύδα ενάμιση χρόνο μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της.

Βικτώρια Καρύδα σήμερα: Ο καιρός θυμίζει για τα καλά καλοκαίρι και όλοι έχουμε αρχίσει – τηρώντας φυσικά τα μέτρα – να βγαίνουμε τις βόλτες μας προσπαθώντας να χαλαρώσουμε από το πρωτόγνωρο lockdown. Η Βικτώρια Καρύδα καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας έμενε σπίτι μαζί με τα παιδιά της και οι μόνες έξοδοι που έκανε ήταν για περπάτημα και σωματική άσκηση. Άλλωστε όπως έχουμε δει, διαθέτει ένα άψογο και καλλίγραμμο κορμί, το οποίο θέλει να διατηρήσει.

Η ξανθιά δίμετρη Βικτώρια που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το My Style Rocks, σχεδόν δύο χρόνια μετά την δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια της. Προτεραιότητά της είναι και θα είναι πάντα τα παιδιά που απέκτησε με τον σύζυγό της, στα οποία δεν χαλά χατήρι! Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Βικτώρια Καρύδα σε μια από τις καθημερινές της βόλτες στο κέντρο της Γλυφάδας μαζί με τον μικρό της γιο. Ως σωστή μανούλα, το γνωστό μοντέλο δεν άφησε στιγμή από το χέρι της το παιδάκι της και μαζί απόλαυσαν τον περίπατό τους.

Η Βικτώρια Καρύδα έχει γεννηθεί στην Ουκρανία από Έλληνες γονείς.

Στην Ελλάδα ήρθε το 2001 μαζί με τους γονείς της και έζησε για κάποια χρόνια στην Αλεξανδρούπολη μαζί τους. Η Βικτώρια Καρύδα έχει κερδίσει στα Playmate τον τίτλο της αναπληρωματικής Super Star, ενώ το 2004, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός» και κέρδισε τον δεύτερο τίτλο (Β Παγκόσμιος Τουρισμός). Αργότερα πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Top Model International» στο Κίεβο κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο. Τον Αύγουστο του 2016 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου. Το 2017 ο σύζυγός της δολοφονήθηκε έξω από το αυτοκίνητό του στο Πανόραμα Βούλας.

Πρώτη φορά μετά το γεγονός, την είδαμε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Δείτε ακόμη

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά το “βουρκωμένο” αντίο στους τηλεθεατές

Η Έλενα Ράπτη μιλά για τον σύζυγό της – “Ένιωσα από την αρχή ότι είναι ο άνθρωπός μου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις