Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη αποχώρηση – Άλφα: Η ανάρτηση όλο νόημα
LIFESTYLE

Μενεγάκη αποχώρηση – Άλφα: Η ανάρτηση όλο νόημα

Μενεγάκη αποχώρηση - Άλφα: Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε προς το τηλεοπτικό κοινό πως επέλεξε την ερχόμενη σεζόν να μην είναι στην τηλεόραση και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Μενεγάκη αποχώρηση – Άλφα: Την αποχώρησή της από τον Alpha και την τηλεόραση ανακοίνωσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, κρατήθηκε όπως είπε όλο τον προηγούμενο καιρό για να αποκαλύψει την αποχώρησή της από το κανάλι στο οποίο την φιλοξένησε τα τελευταία πολλά χρόνια ανήμερα της γιορτής της. Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε ότι την επόμενη χρονιά δεν θα την δούμε σε κάποιο άλλο κανάλι και ότι θα κάνει διαφορετικά πράγματα.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με μια κοντινή φωτογραφία της μπροστά σε ένα μπουκέτο λουλούδια για να στείλει το δικό της μήνυμα στις τηλεθεάτριες που τόσα χρόνια την ακολουθούν πιστά. «Πάντα θα είμαστε μαζί … ❤️», έγραψε η παρουσιάστρια, στέλνοντας τα μηνύματά της.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη

Μετά το τέλος ενός αφιερωματικού βίντεο για την ίδια από τους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας , πως αποχωρεί από τον Alpha και μάλιστα δεν θα την δούμε στην τηλεόραση την ερχόμενη σεζόν καθώς θέλει να ξεκουραστεί και να ζήσει λιγάκι πιο ανέμελα την ζωή της.

«Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό».

«Είμαι πολύ περήφανη για μένα που δεν έκλαψα»

«Αυτό που ξέρω είναι ότι οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε.

Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου -απευθύνομαι σε οποιονδήποτε συνεργαστεί με δικό μου συνεργάτη στο οποιοδήποτε κανάλι. Όλοι όσοι πέρασαν από κοντά μου ήταν ξεχωριστά παιδιά. Είμαι πολύ περήφανη για όλα αυτά που έζησα μαζί τους και μαζί σας. Υπήρξα τυχερή και πιστεύω ότι η τύχη μου θα συνεχίσει να είναι ζωντανή και γεμάτη. Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και είμαι πολύ περήφανη για μένα που δεν έκλαψα, γιατί όλες τις φορές που το σκεφτόμουν πάντα έκλαιγα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις