Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Στη λίστα με τα περισσότερα γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Στη λίστα με τα περισσότερα γκολ

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Μέσα στους 20 πρώτους επιθετικούς που έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ, συμπεριλήφθηκε ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Μέσα στους 20 πρώτους επιθετικούς που έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ, συμπεριλήφθηκε ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Τιμητική διάκριση για τον 33χρονο, ο οποίος έχει γίνει μήλον της έριδος για πολλούς συλλόγους. Το ιταλικό δίκτυο Sky SPORTS δημοσιοποίησε την δραστηριότητα των 20 πρώτων επιθετικών και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Μαροκινό επιθετικό. Ο Ελ Αραμπί έχει 17 γκολ στο πρωτάθλημα, 5 στο Τσάμπιος Λιγκ, 2 στο Europa League. Το άθροισμα αυτό σημαίνει 24 τέρματα. Μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι αλλά αυτή η επιτυχία του αποτέλεσε το έναυσμα για να ενδιαφερθούν πολλές και καλές ομάδες του εξωτερικού. Ηδη Μπεσίκτας, Λυών και Μονακό καλοβλέπουν μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον παίκτη.

Ειδικά στην Γαλλία όπου οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες τώρα είναι περιορισμένες. Αυτομάτως υπάρχει ο χρόνος για ενδελεχή εξέταση όλων των περιπτώσεων που ενδιαφέρουν τις ομάδες. Επιπλέον επειδή αυτό το πρωτάθλημα βρίσκεται πάντα στην κορυφή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όλοι θεωρούν ότι θα είναι μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστούν εκεί. Φυσικά αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές με υψηλά στάνταρ και όχι σε αθλητές που στο τέλος καταλήγουν σε φούσκα.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Τιμή για τον Μαροκινό 

Μεγάλη τιμή πάντως ήταν για τον Μαροκινό η διάκριση αυτή. Στην ίδια λίστα συμπεριλαμβάνοναται οι Ερλιγκ Χάλαντ της Ντόρτμουτ με 41 γκολ, Λεβαντόφσκι της Μπάγερν με 40 γκολ, Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν με 30 γκολ. Και φυσικά ο μεγάλος Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους με 25 γκολ. Άρα ένα περισσότερο από τον Ελ Αραμπί. Το αφιέρωμα αυτό λοιπόν μπορεί να εκτινάξει την πραγματική του αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αλλά συγχρόνως και να επαναδιαπραγματευτεί με την ομάδα του λιμανιού. Αν και όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Απομένει το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Δείτε ακόμα

To αιγυπτιακό σήριαλ…. Ουάρντα
Winmasters.gr: Πόσες νίκες θα πάρουν οι γηπεδούχοι στη Bundesliga;
Το «όχι» του ΠΑΟ στην δική του απονομή τίτλου!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις