Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εκλογές ΕΟΚ 2020: Θεατές στο ίδιο έργο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκλογές ΕΟΚ 2020: Θεατές στο ίδιο έργο

Εκλογές ΕΟΚ 2020: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ΕΟΚ

Εκλογές ΕΟΚ 2020: Ακόμη δεν κόπασαν τα μέτρα για τον κορωνοιό και η κυκλοφορία δεν έχει απελευθερωθεί πλήρως και τα σενάρια για την διαδοχή του Γιώργου Βασιλακόπουλου, δίνουν και παίρνουν. 30 και πλέον χρόνια εκλέγονται οι ίδιοι και οι ίδιοι και μάλιστα με τους ίδιους αντιπροσώπους. Εκπρόσωποι των ομάδων διάφοροι “αυλικοί” και μόνιμοι υμνητές της υπάρχουσας κατάστασης, συνθέτουν ένα παζλ που για πολλούς αποτελεί μια πάγια και αρρωστημένη κατάσταση.

Οι περισσότερες ενώσεις ανήκουν στην  ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑΝΑ ενώ αναλυτικά η ΕΟΚ απαρτίζεται από 15 γεωγραφικά χωρισμένες Ενώσεις. Στις Ενώσεις αυτές διεξάγονται εκλογές κάθε 4 χρόνια ενώ στις τοπικές Ενώσεις οι εκάστοτε διοικήσεις ορίζονται κάθε 4 χρόνια. Εδώ να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι πρόεδροι στις πιο πάνω Ενώσεις, έχουν κάνει θητεία πάνω από 20 χρόνια.

Εκλογές ΕΟΚ 2020: Αβέβαια τα αποτελέσματα αυτή τη φορά.

Η κατάσταση αυτή των πολυετών προέδρων, αναμένεται να συναντήσει σφοδρή αντίσταση. Τα ονόματα των Σγουρού, Φασούλα, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Ρετζιά, αλλά και άλλων ισχυρών ονομάτων του μπάσκετ, προδίδουν μια πολύ μεγάλη εκλογική αναμέτρηση, με αβέβαιο αυτή τη φορά αποτέλεσμα. Οι ειδικοί σε όλα τα μέτωπα της καλαθόσφαιρας μιλούν για πρώτη φορά με εγκωμιαστικά σχόλια για τη φετινή αναμέτρηση και εύχονται αυτή η …σύγκρουση να φέρει καλύτερη εικόνα και γενικό σχεδιασμό.

Δείτε ακόμη

Το «όχι» του ΠΑΟ στην δική του απονομή τίτλου!
Δύο τυχαία 40άρια,  «χτύπησε» στα 31 του ο Λεβαντόφσκι
Σοκ από τροχαίο στην Άουε στη Γερμανία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις