Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μάρτινς: Πρώτο διπλό και συμπεράσματα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μάρτινς: Πρώτο διπλό και συμπεράσματα

Ολυμπιακός - Μάρτινς: Ο Μάρτινς, μάλιστα, για πρώτη φορά χθες έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να παίξουν οικογενειακό διπλό.

Ολυμπιακός – Μάρτινς: Με τις επίσημες ανακοινώσεις για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης να αναμένονται, στον Ολυμπιακό η προετοιμασία για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς. Ο Μάρτινς, μάλιστα, για πρώτη φορά χθες στην απογευματινή προπόνηση -φυσικά με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό- έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να παίξουν οικογενειακό διπλό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ασφαλώς έβγαλε τα πρώτα, ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει των αποφάσεών του για τον καταρτισμό της όποια ενδεκάδας στην έναρξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος όποτε αυτή λάβει χώρα.

“Θρύλος” και 4 για Κρουζ

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει στο στόχαστρο το μεταγραφικό τον Χουάν Κρουζ της Έλτσε. Ο αριστερός ακραίος αμυντικός των Ισπανών (παίζει και στο κέντρο της άμυνας αν χρειαστεί) που βρίσκεται στη λίστα των οιωνεί πρωταθλητών φέρεται να αποτελεί στόχο ακόμα 4 ομάδων από την Ισπανία, γεγονός που θα δυσκολέψει την απόκτησή του αν οι Πειραιώτες κινηθούν επίσημα για τον παίκτη. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ένα έξτρα όπλο για τον Ολυμπιακό που ασφαλώς και έχει άριστο όνομα στην Ευρώπη, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Μένει Μπόκα ο Σολδάνο

Η υπόθεση της ανανέωσης του δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς μπαίνει σε ράγες, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος ο εκπρόσωπος του παίκτη του Ολυμπιακού Ερνάν Ρουμπιόλα: “Θέλουμε να μείνει ο Φράνκο, σίγουρα όμως την τελευταία λέξη την έχει η Μπόκα. Νομίζω πως θα πάνε όλα καλά, το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα”.

Ο Καλουλού

Για αντι-Ομάρ ελέγχουν την αγορά στον Πειραιά, αφού η κάλυψη της δεξιάς πλευράς της άμυνας θα είναι καίριο ζήτημα σε ενδεχόμενη αρνητική τροπή στις συζητήσεις για ανανέωση του Ελαμπντελαουί.

Η πιο καλή περίπτωση μοιάζει να είναι αυτή του Ζεντεόν Καλουλού της Αζαξιό, 22 ετών άρα και με προοπτική να αυξήσει την αξία του προϊόντος του χρόνου στο λιμάνι. Η υπόθεση Ζεντεόν Καλουλού δεν πρέπει να συγχέεται με την έτερη του Πιέρ Καλουλού, αδελφού του Ζεντεόν. Ο Ζεντεόν παίζει στην αριστερή πτέρυγα, ενώ ο Πιέρ της Λυόν στα δεξιά και επίσης ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις