Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 92: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 20/5
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 92: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 20/5

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 92: Δραματικές οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της σεζόν.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 92: Οι “Άγριες Μέλισσες” επέστρεψαν δυναμικά και με νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1, προσελκύοντας ξανά το τηλεοπτικό κοινό με τις απανωτές εξελίξεις τους. Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή. Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους.

Την ίδια ώρα η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της. Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 92: Το τρέιλερ

Άγριες Μέλισσες: Πώς γίνονται τα γυρίσματα

Ο Αντώνης Φουρλής με την κάμερα του Special Report μπήκε στο Διαφάνι και μίλησε με τον σκηνοθέτη της σειράς, Αντώνη Χαρίτο, αλλά και την ηθοποιό Δανάη Λουκάκη. «Οι ηθοποιοί σήμερα που ξεκινήσαμε δεν φόρεσαν μάσκες, φοράμε όλοι οι υπόλοιποι, όλο το συνεργείο. Πολύ προσοχή με το μακιγιάζ και τα μαλλιά, ο κάθε ηθοποιός έχει δικό του σακουλάκι με το όνομά του και τα δικά του πινέλα. Οι αποστάσεις τηρούνται τόσο όσο, έχουμε προσαρμόσει τα σενάρια, έχουμε κόψει για τον πρώτο καιρό ερωτικές σκηνές, φιλιά και αγκαλιές. Δεν κάναμε ανατροπές, απλά προσαρμογή στα σενάρια» είπε ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης στις Αγριες Μέλισσες.

«Μια ωραία σκέψη που μου γεννήθηκε όντως, γιατί κάποια στιγμή μου είπαν ότι κάτι πρέπει μνα βρω σκηνοθετικό, και σκέφτηκα ότι πολλές φορές αν σταματάμε τις σκηνές πριν γίνει το φιλί, στον θεατή μένει η ένταση του φιλιού μεγαλύτερη απ’ ότι αν τη λύσουμε με ένα φιλί. Στη δική μας δουλειά οι φακοί κάνουν θαύματα», είπε μεταξύ άλλων σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες.

Δείτε το βίντεο με τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες:

Μέτρα προφύλαξης, αποστάσεις, όχι φιλιά και αγκαλιές – Δείτε τα πλάνα

Δείτε ακόμη

Μαρινέλλα: “Εμένα με όλο αυτό το θέμα, με πιάνει τρέλα”

Γιάννης Μπέζος: “Δεν είμαι ευρείας χρήσης, επιλέγω, δεν με επιλέγουν”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις