Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χάαλαντ – Ντόρτμουντ: Οι 11 λέξεις μετά το ματς με τη Σάλκε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάαλαντ – Ντόρτμουντ: Οι 11 λέξεις μετά το ματς με τη Σάλκε

Χάαλαντ - Ντόρτμουντ: Ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ πέτυχε το πρώτο γκολ μετά την επιστροφή της Bundesliga σε αγωνιστική δράση, συνεχίζοντας μία ασύλληπτη παράδοση που έχει με την φανέλα της Ντόρτμουντ!

Χάαλαντ – Ντόρτμουντ: Αν και πραγματοποίησε ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είχε και πολλή όρεξη στη συνέντευξη μετά το ντέρμπι με τη Σάλκε. Ο Νορβηγός που έφτασε τα 13 γκολ σε 12 ματς με τη φανέλα των Βεστφαλών έβγαλε με το ζόρι 11 λέξεις στις 4 ερωτήσεις που του έκανε δημοσιογράφος μετά το ματς.

Το βίντεο φυσικά έγινε viral, με τον ρεπόρτερ πάντως στο τέλος να λέει πως «ήταν ευχαρίστησή μου να μιλήσω μαζί σου». Τώρα αν τον τρόλαρε ή όχι, κανείς δεν ξέρει.

AS: Δεν υπάρχει εμβόλιο για να σταματήσει ο Χάαλαντ

Η Ντόρτμουντ δεν επηρεάστηκε από τη δίμηνη απραξία εξαιτίας του κορονοϊού και επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Σάλκε στο ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ, που διεξήχθη στο κεκλεισμένων των θυρών Signal Iduna Park. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, μάλιστα, πέτυχε το πρώτο γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα μετά την επιστροφή.

Ο 19χρονος Νορβηγός επιθετικός έγινε ο τρίτος παίκτης της τη φετινή σεζόν στη Bundesliga με διψήφιο αριθμό τερμάτων  μετά τους Σάντσο (14) και Ρόις (11). Χρειάστηκε μόλις 541 λεπτά για να πετύχει τα πρώτα 10 του γκολ στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ, με τον μοναδικό μέχρι στιγμής παίκτη που έχει φτάσει διψήφιο αριθμό τερμάτων γρηγορότερα να είναι ο Πάκο Αλκάθερ που το πέτυχε σε μόλις 281 λεπτά!

Η επιστροφή της δράσης στην Bundesliga μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα του διεθνή Τύπου και η AS στο πνεύμα των ημερών του κορονοϊού διαπιστώνει ότι “δεν υπάρχει εμβόλιο κατά του Χάαλαντ”. Αυτός είναι ο τίτλος στην πρώτη σελίδα της ισπανικής εφημερίδας, ενώ ο Χάαλαντ φιγουράρει και στις υπόλοιπες αθλητικές της χώρας, καθώς και σε γαλλικές (Equipe), ιταλικές (Corriere dello Sport) και πορτογαλικές (A Bola, O Jogo).

Φαινόμενο!

Δεν έχει κλείσει ούτε μισό χρόνο στο Ντόρτμουντ και ήδη συζητά για αυτόν όλος ο πλανήτης. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ άνοιξε το σκορ για την Μπορούσια απέναντι στην Σάλκε, πέτυχε το πρώτο γκολ μετά την πανδημία του κορωνοϊού και συνέχισε ένα απίστευτο σερί που τον θέλει να σκοράρει σε κάθε ντεμπούτο του!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νορβηγός επιθετικός:

Σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ντόρτμουντ.

Σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Σίγκναλ Ιντουνα Παρκα

Σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα της Μπορούσια

Σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι στο Κύπελλο Γερμανίας

Σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι στο Champions League με την φανέλα των Βεστφαλών

Σκόραρε στο πρώτο του ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ!

Ντόρτμουντ – Σάλκε (4-0) Highlights

Δείτε ακόμη

Χυδαία επίθεση Τοντιμπό σε Χάαλαντ – “Πήγαινε να γα….ς τη γιαγιά σου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις