Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντόρτμουντ – Σάλκε: Η χυδαία έκφραση Τοντιμπό στον Χάαλαντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντόρτμουντ – Σάλκε: Η χυδαία έκφραση Τοντιμπό στον Χάαλαντ

Ντόρτμουντ - Σάλκε: Ο Τοντιμπό της Σάλκε την... είπε στον Χάαλαντ και μάλιστα με άσχημο τρόπο, με το συμβάν να καταγράφεται, αφού το γήπεδο ήταν άδειο και ακούγονταν τα πάντα.

Ντόρτμουντ – Σάλκε: Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία με τις εκφράσεις που ξεστόμισε ο Τοντιμπό, της Σάλκε, προς τον Χάαλαντ, στο χθεσινό (16/5) ντέρμπι μεταξύ Ντόρτμουντ και Σάλκε. Η Bundesliga έγινε το πρώτο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που επέστρεψε στη ζωή μας, αλλά οι νέες συνθήκες διεξαγωγής των ματς, λόγω του κορονοϊού, φαίνεται πως επηρεάζουν το παιχνίδι σε περισσότερα επίπεδα απ’ ότι φανταζόταν ο καθένας.

Στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με τη Σάλκε, που έληξε με θρίαμβο των κιτρίνων, Ζαν-Κλε Τοντιμπό των μπλε γύρισε στο 23ο λεπτό και είπε τον Έρλινγκ Χάαλαντ -κατά τη διάρκεια τραβηγμάτων και μονομαχιών μέσα στην περιοχή πριν από κόρνερ- Τράβα γ@@α την γιαγιά σου. Η απουσία κόσμους από τις κερκίδες βέβαια, συνέβαλλε στο να ακούσουν παρευρισκόμενοι και τηλεθεατές ακριβώς τι είπε ο άσος της Σάλκε και πλέον στη Γερμανία έχει γίνει ο κακός χαμός με πολλούς να ζητάνε ακόμα και την αποβολή του -δανεικού από την Μπαρτσελόνα παίκτη- από το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Ντόρτμουντ – Σάλκε: Το παιχνίδι

Η Ντόρτμουντ πέτυχε την πέμπτη διαδοχική νίκη της στη Μπουντεσλίγκα, εις βάρος της Σάλκε που συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς “τρίποντο”.  Με το σκηνικό περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου να μη θυμίζει σε τίποτε ντέρμπι της “Κοιλάδας του Ρουρ”, λόγω των άδειων κερκίδων και των περιοριστικών μέτρων, η Ντόρτμουντ επικράτησε της Σάλκε με σκορ 4-0 στην επιστροφή της Μπουντεσλίγκα στη δράση.

Η ομάδα του Λουσιάν Φαβρ έδειξε να ξεπερνά πολύ γρήγορα την απραξία και να ξεδιπλώνει στο γήπεδο τις αρετές της, που της έδωσαν γρήγορο προβάδισμα από το 29ο λεπτό με το δέκατο τέρμα του Χάαλαντ ενώ πέτυχε και δεύτερο γκολ πριν από την ανάπαυλα με διαγώνιο σουτ του Γκερέιρο. Παρότι η Σάλκε βελτίωσε την απόδοση της δεν αποδείχθηκε απειλητική ούτε στο δεύτερο μέρος, με το βαθμό δυσκολίας για τους φιλοξενούμενους να αυξάνεται από το 48ο λεπτό με το τέρμα του Αζάρ. Ο Γκερέιρο με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις