Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κότσιρας – μητέρα: “Ούτε στον εχθρό μου να κηδέψεις άνθρωπο σε τέτοιες συνθήκες”
LIFESTYLE

Κότσιρας – μητέρα: “Ούτε στον εχθρό μου να κηδέψεις άνθρωπο σε τέτοιες συνθήκες”

Κότσιρας - μητέρα: Ο τραγουδιστής έχασε τη μητέρα του στη διάρκεια του lockdown, γεγονός που έκανε την απώλεια ακόμη πιο δυσβάστακτη, όπως εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κότσιρας – μητέρα: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Γιάννης Κότσιρας, με το γύρισμα να έχει πραγματοποιηθεί πριν την απόφαση της κυβέρνησης για τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Στην περίοδο της καραντίνας, ο Γιάννης Κότσιρας πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς “έφυγε” από τη ζωή η μητέρα του. Χθες το βράδυ, λοιπόν, και πριν την προβολή της συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τηλεφωνικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η απώλεια της μητέρας του ήταν κάτι που του άλλαξε τη ζωή.

«Είναι κάτι που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή και την πορεία των πραγμάτων. Ήταν ένα δύσκολο γεγονός για να το διαχειριστώ με το lockdown. Το να κηδεύεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο υπό συνθήκες τόσο δύσκολες ήταν πραγματικά… δεν θέλω να το ζήσει ούτε ο εχθρός μου. Όχι, η ιστορία της μητέρας μου δεν είχε καμία σχέση με τον κορονοϊό, ήταν παλιά ιστορία που την παίδευε χρόνια», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Αφιερώνουμε την κουβέντα που έγινε πριν την καραντίνα στη μνήμη της μητέρας σου», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γιάννης Κότσιρας: Τα υπέροχα λόγια για την Κατερίνα

Ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Κατερίνα και στο πώς γνωρίστηκαν.

«Είναι η Κατερίνα μου από την Κατερίνη», είπε ενώ όταν ρωτήθηκε αν γνωρίστηκαν σε συναυλία απάντησε: «Περίπου, δεν ήταν ακριβώς έτσι. Δεν ήταν φαν μου ήταν η αδελφή της όμως. Οπότε κάπως έτσι έγινε η γνωριμία. Άλλαξε εντελώς η ζωή μου, επιτέλους νιώθω μια ευτυχία να ξεχειλίζει από παντού. Μια πληρότητα. Για μένα οικογένεια δεν είναι τα παιδιά αλλά να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος μαζί σου, όταν συνδυαστούν αυτά ας είναι όποια ηλικία θέλει. Αρκεί να συνδυαστούν αυτά, να υπάρχει ο σωστός άνθρωπος για να κάνεις οικογένεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις