Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε 53χρονος στο “Σωτηρία”
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε 53χρονος στο “Σωτηρία”

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Τους 154 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης κατέληξε ένας 53χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς ένας ακόμα ασθενής έχασε τη ζωή του. Πρόκειται για άντρα 53 ετών με ιστορικό καρκίνου του πνεύμονα και αναπνευστική ανεπάρκεια που κατέληξε νοσηλευόμενος στο Σωτηρία στις 06:00 σήμερα. Με τον θάνατό του ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στην Ελλάδα σε 154. Προηγούμενο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ήταν μία 88χρονη η οποία έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και κατέληξε χθες στο ΝΙΜΙΤΣ.

Κατά την απογευματινή καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 18 νέα κρούσματα στη χώρας, εκ των οποίων τα 12 αφορούν σε συρροή κρούσματα σε ομάδες και επτά από την ίδια οικογένεια. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται στα 2.744, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες. Από αυτά, 608 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.308 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δείτε ακόμη

Τραγωδία στην Κόρινθο: 15χρονος βγήκε για περπάτημα και παρασύρθηκε από ΙΧ
Ανησυχία στη Λάρισα: Επιχείρηση «Ημέρα 0- Ημέρα 7- Ημέρα 14»
Δημοσκόπηση της Alco: Μεγάλο “ναι” στην κυβέρνηση, “όχι” σε πρόωρες εκλογές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις