Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Σπανάκης: Ευτυχής κατάληξη για το θέμα των ΤΑΞΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Σπανάκης: Ευτυχής κατάληξη για το θέμα των ΤΑΞΙ

Βασίλης Σπανάκης: Άμεση υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα προβλέπει την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβατών στα ΤΑΞΙ, από έναν που είναι σήμερα σε δύο

Βασίλης Σπανάκης: Την άμεση υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα προβλέπει την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβατών στα ΤΑΞΙ, από έναν που είναι σήμερα σε δύο, πέραν του οδηγού, προανήγγειλε ο Υπουργός Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλής. Για το θέμα είχε καταθέσει σχετική Ερώτηση (υπ’ αριθμ. 6094/30.04.2020) ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκη, από κοινού με τους Βουλευτές Ν. Δούνια και Ι. Παππά, ζητώντας από τους συναρμόδιους Υπουργούς «την άρση του περιορισμού μεταφοράς ενός και μόνο επιβάτη ανά όχημα από τα Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης-ΤΑΞΙ».

«Το μέτρο θα έχει σοβαρές οικονομικές συνέπειες για τους πολίτες οι οποίοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν δύο ή και περισσότερα ΤΑΞΙ για να μετακινηθούν με τα συγγενικά τους πρόσωπα», επεσήμαιναν στην Ερώτησή τους οι τρεις Βουλευτές.

Γεωπονική - λεφτά - ταξιτζής

Βασίλης Σπανάκης: Δύο επιπλέον μέτρα

Επιπλέον έθεταν ζήτημα «υποχρεωτικής χρήσης της προστατευτικής μάσκας από οδηγούς και επιβάτες, καθώς και προαιρετικής χρήσης προστατευτικών διαχωριστικών οδηγού – επιβάτη», δύο μέτρα για τα οποία ήδη υπεγράφησαν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Δείτε ακόμη

“Σαν να ήταν χθες…” – Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας για τη μητέρα της

“Καλπάζει” η ΝΔ – Με 56% καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

Βασίλης Σπανάκης: Δίκαιη φορολόγηση των αναδρομικών των συνταξιούχων, με την παροχή κινήτρων για οικειοθελή υποβολή δηλώσεων, ζητάει ο Β. Σπανάκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις