Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρετανία κορονοϊός: Μοντέλο άφησε την πασαρέλα για να εργαστεί σε Μονάδα Φροντίδας
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία κορονοϊός: Μοντέλο άφησε την πασαρέλα για να εργαστεί σε Μονάδα Φροντίδας

Βρετανία κορονοϊός: Η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα περήφανη καθώς δεν υπήρξε ούτε ένας θάνατος από επιπλοκές του Covid-19 για όλο το διάστημα που εργάστηκε εκεί.

Βρετανία κορονοϊός: Άφησε για λίγο την πασαρέλα προωθώντας δημιουργίες του διάσημου οίκου Dolce & Gabbana και αποφάσισε να εργαστεί σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Χάριετ Ροζ, η οποία εργάζεται στο γνωστό πρακτορείο μοντέλων «Select» του Λονδίνου, ανακοίνωσε στους χρήστες της στο Instagram ότι παρείχε τις υπηρεσίες της σε Μονάδα Φροντίδας, δίχως όμως να την κατονομάσει, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun». Αφού επέστρεψε στο σπίτι της στο Κεντ, αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους ακολούθους της. Η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα περήφανη καθώς δεν υπήρξε ούτε ένας θάνατος από επιπλοκές του Covid-19 για όλο το διάστημα που εργάστηκε εκεί.

«Πριν από ένα μήνα μετακόμισα σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και άρχισα να παρέχω τις υπηρεσίες μου την περίοδο του lockdown. «Το να πούμε ότι ήταν δύσκολο θα ήταν υποτιμητικό Αλλά με μεγάλη χαρά μπορώ να πω ότι ήμασταν τόσο τυχεροί που δεν έχουμε χάσει κανέναν ούτε και μέλος του προσωπικού από τη νόσο Covid- 19…». «Χύσαμε πολύ ιδρώτα και δάκρυα, εκατοντάδες ώρες με ελάχιστο ύπνο και δεν τα παρατήσαμε, άξιζε τον κόπο…Είμαστε όλοι πολύ ευλογημένοι και αισθανόμαστε τόσο περήφανοι για το τεράστιο επίτευγμά μας…Στέλνουμε όλη μας την αγάπη μας σε άλλες Μονάδες Φροντίδας όπως και στους εργαζόμενους που συνεχίζουν να κάνουν μια καταπληκτική δουλειά!»

Η ίδια πάντως δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμά της στους συμπολίτες της: «Μείνετε σπίτι! Συνεχίστε τις κοινωνικές αποστάσεις και να πλένετε τα χέρια. Μαζί θα το ξεπεράσουμε! Μείνετε χαμογελαστοί και αισιόδοξοι». Την στάση της επικρότησαν 5.500 οπαδοί της στο Instagram. Ένας χρήστης της έγραψε: «Αυτό είναι φοβερό, συνέχισε».

https://www.instagram.com/p/B8iuV4Mn4Bs/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_X0LL9HtwT/

https://www.instagram.com/p/B_0gPudHsbf/

https://www.instagram.com/p/BwP9aoOgMBm/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις