Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Λένη αποχώρηση: Εκτός MasterChef η παίκτρια που δίχασε το κοινό
LIFESTYLE

Κατερίνα Λένη αποχώρηση: Εκτός MasterChef η παίκτρια που δίχασε το κοινό

Κατερίνα Λένη αποχώρηση: Η δοκιμασία αποχώρησης στο αποψινό MasterChef 4 ήταν γυναικεία υπόθεση. Ντέμη Γεωργίου, Μαριάννα Πουλμεντή και Κατερίνα Λένη κλήθηκαν να δημιουργήσουν Dumblings Γαρίδα και Κρέμα Αυγοτάραχο.

Κατερίνα Λένη αποχώρηση: Κατερίνα, Ντέμη και Μαριάννα έδωσαν μάχη για την παραμονή τους στο MasterChef 4. Οι τρεις παίκτριες βρέθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 4, έτοιμες να αντιγράψουν το πιάτο που θα έκρινε την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η Ντέμη, από την αρχή, έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να διώξει την Κατερίνα από τον διαγωνισμό. «Έχει γίνει αυτό που έχω ευχηθεί, να βρεθώ στον τάκο με την Κατερίνα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι τρεις παίκτριες του MasterChef 4 κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα άκρως απαιτητικό πιάτο, dumblings γαρίδα με κρέμα αυγοτάραχο, το οποίο είχε αρκετές παρασκευές. Την πιο αδύναμη προσπάθεια σύμφωνα με τους κριτές την είχε η Κατερίνα, επιβεβαιώνοντας και τα spoiler.

Κατερίνα Λένη αποχώρηση: Βίντεο
Κατερίνα Λένη: Οι δηλώσεις της μετά την αποχώρηση από το MasterChef 4

«Μαζί με τη Μαριάννα στείλαμε την Κατερίνα στα κομμωτήρια, που τόσο της αρέσουν», ανέφερε η Ντέμη, η οποία μαζί με τη Μαριάννα γύρισαν στο σπίτι του MasterChef 4.

Κατερίνα Λένη αποχώρηση: Το γράμμα

Η παίκτρια που δίχασε κοινό και συμπαίκτες με τη συμπεριφορά της έχασε στην τελευταία δοκιμασία κι έτσι είπε αντίο στον διαγωνισμό. Ωστόσο, όταν η Μαριάννα και η Ντέμη επέστρεψαν στο σπίτι, όλοι μαζί διάβασαν το γράμμα που τους άφησε, ωστόσο η λέξη «μπέσα» προβλημάτισε τους συμπαίκτες της, αφού δεν ήταν ξεκάθαρο σε ποιον ή ποιους απευθυνόταν. Βέβαια, των περισσότερων το μυαλό πήγε στον Γιώργο Λασκαρίδη.

MasterChef 4: Απίστευτη αντίδραση Δημήτρη για τη νίκη Γιώργου

Ενοχλημένος με τη νίκη του Γιώργου στο τεστ δημιουργικότητα του MasterChef 4, εμφανίστηκε ο Δημήτρης. Το έπαθλο του τεστ δημιουργικότητας ήταν πολύ σημαντικό, αφού ο νικητής θα ήταν ο τελευταίος παίκτης που θα κέρδιζε την κάρτα ασυλίας. Οι κριτές του MasterChef 4 ξεχώρισαν τα πιάτα της Μαρίας, του Σταύρου Βαρθαλίτη και του Γιώργου. O Γιώργος ήταν εκείνος που κέρδισε τελικά τη δοκιμασία. «Από την αρχή του παιχνιδιού ήθελαν να την κατακτήσω έστω και μία φορά. Σήμερα ήταν η μέρα μου» είπε ο παίκτης του MasterChef 4. Το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαίωσε το spoiler για τον νικητή του τεστ.

Ο Δημήτρης Μπέλος έδωσε για μια ακόμη φορά ένα καλό πιάτο, όμως δεν ήταν εκείνος που κέρδισε τη δοκιμασία του MasterChef 4. Εκείνο που παρατήρησε ο παίκτης, ήταν πως ο Γιώργος αποχώρησε ήδη μια φορά από τον διαγωνισμό. «Έχει πάει 5 φορές για αποχώρηση, είχε 3 ευκαιρίες να μπει, κέρδισε τον Κώστα που ο Κώστας τον είχε στείλει σπίτι του και έχει και κάρτα ασυλίας» σχολίασε και πρόσθεσε: «Μαλ@@ιες έκανε και πριν, το ίδιο θα κάνει και τώρα»!

Κατερίνα Λένη: Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια

Η Κατερίνα έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα όμως μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπίλεφελντ. Ήταν πολύ καλή μαθήτρια και ήθελε να σπουδάσει στη Νομική. Δυστυχώς η ανάγκη της οικογένειάς της, την ανάγκασε να εργαστεί από την ηλικία των 14 ετών. Σπούδασε κομμωτική ενώ παράλληλα εργαζόταν για να πληρώνει τη σχολή της.

Εργάζεται σε πολυτελές κομμωτήριο στη Γερμανία όπου έχει θέση υπεύθυνης. Η σχέση της με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν μαγείρευε η γιαγιά της.  «Είχα μια υπέροχη γιαγιά και θεωρώ σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα, της το χρωστάω. Η φετινή χρονιά για μένα ήτανε κάπως δύσκολη από θέμα υγείας. Έπαθα μια υπερκόπωση και χρειάστηκε να μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα. Επειδή το αγαπάω», είπε η ίδια κι έτσι πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef.

“Οι γονείς μου χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία. Με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις. Και από τη στιγμή που δεν είχαμε σχέσεις με τον πατέρα μου, έπρεπε η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα. Κάπου μέσα στα χρόνια της εφηβείας χάθηκε λίγο η μπάλα και υπήρξαν άλλες καταστάσεις. Δεν υπήρξαν αυτές οι συνθήκες που θα έπρεπε να υπάρχουν για να μεγαλώνει ένα παιδί σωστά. Κι έτσι αποφάσισα στα 14 να φύγω από το σπίτι. Από επιλογή έφυγα στα 14 από το σπίτι. Από επιλογή είμαι μόνη μου. Από επιλογή δεν παντρεύτηκα έναν μαλ…α που θα με ταΐζει και θα με ποτίζει. Από επιλογή τα έχω κάνει όλα αυτά”, είχε πει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις