Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλείνει η πλατεία Αγίου Ιωάννη: Μέτρα μετά το πάρτι στην Αγία Παρασκευή
ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνει η πλατεία Αγίου Ιωάννη: Μέτρα μετά το πάρτι στην Αγία Παρασκευή

Κλείνει η πλατεία Αγίου Ιωάννη: Το κλείσιμο της πλατείας Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, μετά τις απαράδεκτες εικόνες από το πάρτι με μπύρες νεαρών, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Κλείνει η πλατεία Αγίου Ιωάννη: Στο κλείσιμο της πλατείας του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή τις βραδινές ώρες προχωρά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.  Ο κ. Χαρδαλιάς γνωστοποίησε πως ισχυρή δύναμη της αστυνομίας είναι ήδη στο σημείο – μετά και από συνεννόηση με την δημοτική Αρχή – και η πλατεία θα παραμένει κλειστή από τις 21:00 το βράδυ μέχρι και τις 06:00 το πρωί.

Ο υφυπουργός επέκρινε τις εικόνες που έλαβαν χώρα στην εν λόγω πλατεία τις τελευταίες δύο ημέρες, τονίζοντας πως είναι αναγκαία η λήψη μέτρων. Ο ίδιος χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις, τονίζοντας πως οι εικόνες δεν δείχνουν πως πρόκειται για άτομα «που θέλουν να χαλαρώσουν» από τα αυστηρά μέτρα, αλλά για άτομα που – όπως χαρακτηριστικά είπε – «δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, περιφρονούν τις οδηγίες για τους κινδύνους συγχρωτισμού, αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες…».

Δείτε ακόμη

Φόβος για έξαρση κρουσμάτων από τα κορονοπάρτι – Λουκέτα και πρόστιμα
Μαγιορκίνης: Εστίες υπερμετάδοσης του ιού τα υπαίθρια πάρτι- Αλίμονό μας αν υπάρξει κρούσμα
Σύψας για Αγία Παρασκευή: “Έτσι άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως στην Ιταλία, έτσι απότομα γίνεται”
Έκκληση του δημάρχου Κηφισιάς για τα αλόγιστα “κορονο-πάρτι” (vid)
Γώγος για το πάρτι στην Αγ. Παρασκευή: Φοβάμαι, κάποιοι νομίζουν ότι τελείωσε η επιδημία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις