Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ουρές σε τράπεζες – ΕΥΔΑΠ: Τεράστια αναμονή, νεύρα και εντάσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Ουρές σε τράπεζες – ΕΥΔΑΠ: Τεράστια αναμονή, νεύρα και εντάσεις

Ουρές σε τράπεζες - ΕΥΔΑΠ: Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές, ορισμένοι δεν φορούν μάσκες, ενώ η αναμονή είναι τόσο μεγάλη που περιμένουν μέχρι και μιάμιση ώρα για την εξυπηρέτησή τους.

Ουρές σε τράπεζες – ΕΥΔΑΠ: Από πολύ νωρίς το πρωί σχηματίστηκε τεράστια ουρά έξω από την ΕΥΔΑΠ από την οδό Σατωβριάνδου μέχρι Ομόνοια ωστόσο παρατηρήθηκε ότι οι περισσότεροι πολίτες φορούν μάσκες προστασίας κατά του κορονοϊού και τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Ο κόσμος διαμαρτύρεται για τη μεγάλη αναμονή, αφού εξυπηρετούνται μόνο δύο άτομα τη φορά ενώ ο δεύτερος όροφος είναι κλειστός. Να σημειωθεί ότι δεν διενεργείται καμία συναλλαγή εκτός από πληρωμές. Όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, για το θέμα παρενέβη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν διακοπές νερού σε κανένα νοικοκυριό και έτσι δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος να συνωστίζεται. Τόνισε ότι ο Υπουργός επικοινώνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ για τις ουρές που παρατηρήθηκαν και ότι πρέπει να τηρούνται όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Σύστησε ακόμη ηλεκτρονικές πληρωμές στους πολίτες για να μην ταλαιπωρούνται.

Έως και 45 λεπτά η αναμονή

Στις 10.30 περίμεναν να εξυπηρετηθούν πάνω από 30 άτομα και ο μέσος όρος αναμονής έφτανε τα 40 με 45 λεπτά. Αιτία ότι οι πολίτες εξυπηρετούνται για λόγους υγιεινής από δυο υπαλλήλους ενώ θερμομετρούνται όλοι όσοι εισέρχονται στην ΕΥΔΑΠ.

Ουρές και στις τράπεζες

Δεύτερη μέρα που τα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν αρθεί, ωστόσο ορισμένοι παραχαλάρωσαν!  Σήμερα, στις τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές, στις οποίες δεν τηρούνται καν τα μέτρα ασφαλείας. Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές, ορισμένοι δεν φορούν μάσκες, ενώ η αναμονή είναι τόσο μεγάλη που περιμένουν μέχρι και μιάμιση ώρα για την εξυπηρέτησή τους. Λόγω της μεγάλης αναμονής, δεν λείπουν και οι εντάσεις, τόσο μεταξύ των πολιτών, αλλά και των εργαζομένων. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, υπάλληλος της τράπεζας προσπαθεί να εξηγήσει τους κανόνες και ποιες συναλλαγές επιτρέπονται εντός της τράπεζας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις