Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός: Θεωρίες συνωμοσίας
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Θεωρίες συνωμοσίας

Κορονοϊός: Το στέλεχος του κορονοϊού είναι τεχνητά κατασκευασμένο από τις ΗΠΑ για να πλήξουν την Κίνα και την Ευρώπη.

Κορονοϊός: Μυστικό σχέδιο αποπληθυσμού της Γης αναφέρει πως είναι η πανδημία του κορονοϊού ανώτερος Ρώσος στρατιωτικός. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του ο Συνταγματάρχης Vladimir Kvachkov, πρώην επικεφαλής ερευνητής του Κέντρου Άμυνας και Στρατηγικών Σπουδών του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, τονίζει ότι το στέλεχος του κορονοϊού είναι τεχνητά κατασκευασμένο. Υπονοεί ότι είναι κατασκεύασμα των Ηνωμένων Πολιτειών για να πλήξουν πρωτίστως τους βασικούς εμπορικούς ανταγωνιστές τους, την Κίνα και την Ευρώπη.

Σε δεύτερη φάση ο Ρώσος στρατιωτικός αναφέρει πώς η όλη κατάσταση προσομοιάζει με άσκηση διοίκησης και προσωπικού, οργανωμένη από τις παρασκηνιακές παγκόσμιες δυνάμεις. Αυτές θέλουν να δουν τις αντιδράσεις των κοινωνιών στην πορεία της απώλειας των κεκτημένων δικαιωμάτων τους. Απώτερος στόχος τους, αναφέρει ο Vladimir Kvachkov, είναι η μείωση του πληθυσμού της Γης και η άσκηση πολιτικού ελέγχου επί του συνόλου της ανθρωπότητας. Το πληθυσμιακό όριο που θέτουν είναι η ύπαρξη περίπου 100 εκατομμυρίων «προνομιούχων», με την ύπαρξη ακόμη ενός δισεκατομμυρίου σε ρόλο υπηρετικού προσωπικού.

Κορονοϊός: Η οικονομική διάσταση

Τέλος, πέρα από την εξάλειψη του εμπορικού ανταγωνισμού προς αυτές, οι ΗΠΑ στοχεύουν στην εξάλειψη της τεράστιας οικονομικής «φούσκας», που κατά τον Ρώσο στρατιωτικό έχει δημιουργηθεί και είναι έτοιμη να «σκάσει». Η ευρύτερη περιστολή των οικονομικών δαπανών σε κρατικό και ατομικό επίπεδο, υπό τον φόβο του κορονοϊού, έχει στόχο την αποφυγή ενός τέτοιου συμβάντος, που θα συμπαρέσυρε στο βάραθρο την παγκόσμια οικονομία.

Δείτε ακόμη

Ισπανία: Υποχρεωτική η μάσκα, η κυβέρνηση μοιράζει 6 εκατ. μάσκες στους σταθμούς ΜΜΜ

Covid 19: Η χώρα που παίρνει τον καλύτερο βαθμό στη διαχείριση της κρίσης

Θετικός σε κορονοϊό γάτος στο Παρίσι – Η πέμπτη περίπτωση παγκοσμίως

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις