Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πρίγκιπας Χάρι – Netflix: Συμμετοχή στο επετειακό επεισόδιο παιδικής σειράς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι – Netflix: Συμμετοχή στο επετειακό επεισόδιο παιδικής σειράς

Πρίγκιπας Χάρι - Netflix: Το εν λόγω επεισόδιο του "Thomas the Tank Engine" θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Μαϊου 2020.

Πρίγκιπας Χάρι – Netflix: Ο πρίγκιπας Χάρι αποδέχτηκε την πρόταση να κινηματογραφήσει την εισαγωγή για την παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων «Τόμας το τρενάκι» (“Thomas the Tank Engine”) στο Netflix με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την κυκλοφορία του βιβλίου από το οποίο προέκυψε και η αγαπημένη σειρά, όπου η ανθρωπόμορφη ατμομηχανή μεταδίδει στα παιδιά σημαντικές πτυχές της ζωής μέσα από συναρπαστικές ιστορίες. Το επεισόδιο που θα προλογίσει ο Δούκας του Σάσσεξ έχει τίτλο «Η Βασιλική Μηχανή» και σε αυτό εμφανίζεται, τόσο ο πατέρας του Κάρολος, όσο και η γιαγιά του, η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, ως χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Ο ίδιος κάθεται σε μια από τις πολυθρόνες του παλατιού, καθώς το γύρισμα έγινε πριν εκείνος εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και διαβάζει από ένα παραμύθι με την ιστορία του διάσημου τρένου. «Το παιδικό πρόγραμμα υπήρξε μια οικεία εικόνα για πολλές οικογένειες τα τελευταία 75 χρόνια διασκεδάζοντας, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας παιδιά για σημαντικά θέματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες» αναφέρει και συνεχίζει συμπληρώνοντας: «Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Τόμας το τρενάκι και πως μεταφέρεται σε νέα μέρη με τις περιπέτειές του».

Η φωτογραφία από την πρώτη ημέρα στο σχολείο κρατώντας τσάντα με το διάσημο τρενάκι

Ο Δούκας του Σάσσεξ είχε φωτογραφηθεί το έτος 1987, την πρώτη μέρα που πήγε στον παιδικό σταθμό, να κρατά τσάντα με τον «Τόμας το Τρενάκι». Με νοσταλγική διάθεση αναφέρει «Φυσικά έχω τρυφερές αναμνήσεις από τα χρόνια που μεγάλωνα με τη σειρά “Thomas & Friends” και ταξίδευα σε νέα μέρη με τις περιπέτειές του. Είμαι πολύ υπερήφανος που μου ζητήθηκε να πάρω μέρος σε ένα ειδικό επεισόδιο και εύχομαι στη σειρά  μία πολύ ευτυχισμένη επέτειο».

Στο συγκεκριμένο επετειακό επεισόδιο, το διάσημο τρένο ταξιδεύει για πρώτη φορά στο Λονδίνο, με εντολή να μεταφέρει τον ελεγκτή Σερ Τόφαμ Χατ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να παραλάβει τιμητική διάκριση για τις εξαίρετες υπηρεσίες του στον οργανισμό σιδηροδρόμων. Ο Τόμας συναντάται με τον Δούκα του Λάφμπορο (βασιλικό τρένο, στο δανείζει τη φωνή η Ρόζαμουντ Πάικ) και τους σημαντικούς επιβάτες του, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον νεαρό πρίγκιπα Κάρολο. Το επετειακό επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Μαϊου 2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις